Witaj kolego, dlaczego kladziesz na ten Espanyol? To jest mecz o pietruszke a gospodarze graja nierowno,Malaga moze sobie bez presji wyjsc i zrobic wynik na luzaku, troche no bet imo ale moze masz wiecej info na temat tego spotkania, Totki powinny zrobic swoje u siebie graja o cos a Lester jak kopie kazdy widzi oczywiscie nie licze ostatnich przeblyskow ale ogolnie to piach i pewnie czolowe gwiazdeczki stamtad odejda, powodzenia, ja cos potem od siebie rzuce mam juz na oku, pozdroTottenham + Espanyol ako: 2.13 stawka: 8j ( to jest też 2 etap w temacie ALL IN i leci też za 500 zł )
1.
Spotkanie: Oita - Gifu
Typ: Btts w drugiej połowie (0:1 HT)
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Stawka: 5j (1-10)
Powodzenia
1. 2:12.
Spotkanie: Urawa Red Diamonds - Sagan Tosu
Typ: Urawa czyste konto? Nie (65min 0:0)
Kurs: 6.00
Bukmacher: Bet365
Stawka: 2j (1-10)
Za drobne...
Warto spróbować
Powodzenia
w czasie pisaniaZelvia - Sanuki over 0,5 do HT @2,5
Chamchuri (siatka) 3.46
Piękny początek dnia:facepalm:
Espanyol gram bo od 2-3 spotkań z tego co pamiętam nie wygrali u siebie a przed kibicami pasuje zakończyć sezon dobrze z cieniasem oslabionym który o nic nie graWitaj kolego, dlaczego kladziesz na ten Espanyol? To jest mecz o pietruszke a gospodarze graja nierowno,Malaga moze sobie bez presji wyjsc i zrobic wynik na luzaku, troche no bet imo ale moze masz wiecej info na temat tego spotkania, Totki powinny zrobic swoje u siebie graja o cos a Lester jak kopie kazdy widzi oczywiscie nie licze ostatnich przeblyskow ale ogolnie to piach i pewnie czolowe gwiazdeczki stamtad odejda, powodzenia, ja cos potem od siebie rzuce mam juz na oku, pozdro
E:// to nie lepiej cos w strone Fiorentiny pojsc?
niby pasuje, ale patrzac na to jak ostatnio graja to raczej bym na nich grosza nie stawial, ja osobiscie odpuszczam to spotkanie ale mam nadzieje ze Ci wejdzieEspanyol gram bo od 2-3 spotkań z tego co pamiętam nie wygrali u siebie a przed kibicami pasuje zakończyć sezon dobrze z cieniasem oslabionym który o nic nie gra
I się przeliczyłem 1:1 zostałoPiękny początek dnia:facepalm:
Rumunia 2 Chindia Targoviste over 1.5 gola
@2
Lekko over 2.5 gola Chindia @6
Hermanstadt grali puchar 10 i liczę na ich zmeczenie ????