kris_nh
Użytkownik
zyjesz dzięki reputom, to Cie tu trzyma, Luke dobrze gadanieprawda - wrocisz jutro po zyciodajne reputki ???? ???? 4000 reputacji wymienia sie na Ferrari u adminow
zyjesz dzięki reputom, to Cie tu trzyma, Luke dobrze gadanieprawda - wrocisz jutro po zyciodajne reputki ???? ???? 4000 reputacji wymienia sie na Ferrari u adminow
mi za 2000 dawali Porsche , ale glupi nie jestem ! zbieram do 4000 , wole Ferrari ???? :cake:Gdzie bo chyba jeszcze trochę na bene zostanie?
Skoro już poruszyliśmy temat dobrych typerów to przypominam, 2h leftWinnipeg Jets - Vegas Golden Knights
over 5.5
@1.76
Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights
Vegas Golden Knights win OT
@2.30
Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights
Vegas Golden Knights -1.5
@4.35
GLGL
wpizdu z tym tenisemShapovalov over 6.5 @1.83
Prezes pasuje...szkoda dla forum, bo dał zarobić.Dobra to zwijam manatki.
No to strajk, koniec zarabiania.Prezes pasuje...szkoda dla forum, bo dał zarobić.
To ja tak: dopóki on nie poda typu ja też nie.
Haha co tu się dzieje dzisiaj, rzadko zagladam, ale strajk kozaków to pierwszy raz widzę ????Prezes pasuje...szkoda dla forum, bo dał zarobić.
Nie no zarobią na Twoich typach po czasieNo to strajk, koniec zarabiania.
:wait: :cwl::cwl::cwl:Prezes pasuje...szkoda dla forum, bo dał zarobić.
Miałem na myśli że ja też strajkuję ????Nie no zarobią na Twoich typach po czasie
Ciekawa sytuacja. Szacun.Miałem na myśli że ja też strajkuję ????
5555 :victory:Tak swoją drogą macie tak jak ja że po nietrafionym typie szkoda wam mimo wszystko ludzi co wam "zaufali" i stracili kasę ale jak ktoś wam płaczę na pw to aż macie satysfakcję że to nie weszło ???? ?
Erni wygrywa na pampersy! Żona będzie zadowolona ???? ???? ????Uwaga, jeden z moich fanów mi dziękuje prosto z porodówki, żona rodzi, także Erni1 wszystkiego dobrego dla żony i przede wszystkim dla dzieciaka.
Kurła, forum ma jednak moc.