kris_nh
Użytkownik
dobre jestw Monaco over 0.5 @2.19
dobre jestw Monaco over 0.5 @2.19
Ja już dawno makaroniarzy odstawiłem i stawianie tej jebanej ligi, bo tam się cuda na kiju dzieją ???? Szczególnie jak Sampdoria dawała show.Czwarta wygrana z rzędu Sassuolo na terenie Interu. Przypadek? Nie sądzę...
Jeszcze napisz, że to moja wina, że przewaliłeś 200 funciaków, k***a czasami mam dość tego forum.W sumie racja, 200 funtow w ta czy w ta.
2xja chwile wcześniej po @2.05
I Monaco @3.60
Iniesta @6.00 na jutro
reputy Ci dodajoooo sił :sweat:Jeszcze napisz, że to moja wina, że przewaliłeś 200 funciaków, k***a czasami mam dość tego forum.
Akurat nie gralem tego typu sugerujac sie Twoim wpisem, zauwazylem to dopiero po wyniku koncowym meczu i tak po prostu napisalem, ze nie kazdy ma tyle farta.Jeszcze napisz, że to moja wina, że przewaliłeś 200 funciaków, k***a czasami mam dość tego forum.
1. 1:21. 2:1
2. 0:1
Seria trwa...
Ostatnie 3 na dziś.
1. Spotkanie: Inter Milan - Sasuolo
Typ: Inter czyste konto? Nie
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Stawka: 10j (1-10)
2.
Spotkanie: The Strongest - Oriente Petrolera
Typ: over 3.5 gola w meczu
Kurs: 2.50
Stawka: 7j (1-10)
3.
Spotkanie: Strasbourg - Lyon
Typ: Lyon over 2.5 gola
Kurs: 2.37
Stawka: 7j (1-10)
Powodzenia
dobrym Januszem być to sztuka i wyzwanie. Właśnie aby ominąć minę jak tą , pisze to bez ataku, żeby nie było . Bronie typowych Januszy z dodatnim Yieldem :hp:Icardiemu mogą podziękować, co ten człowiek zmarnował to jest dramat tego piłkarzyny.
No ja sobie wolne zrobiłem, bo też mi piszą, żeby podać typy jacyś nieznani. A potem będą mnie wyzywać, jak nie wejdzie... Admini powinni chronić dobrych typerów (jak sędziowie chronią dobrych graczy), inaczej dobrzy typerzy sp... z tego forum (czytaj gracze doznają kuntuzji). Wszyscy stracą. Popieram Prezesa. Nie wkur..ć go proszę!!!!Jeszcze napisz, że to moja wina, że przewaliłeś 200 funciaków, k***a czasami mam dość tego forum.
Dobry typer nie podaje typow na forum, bo po co?No ja sobie wolne zrobiłem, bo też mi piszą, żeby podać typy jacyś nieznani. A potem będą mnie wyzywać, jak nie wejdzie... Admini powinni chronić dobrych typerów (jak sędziowie chronią dobrych graczy), inaczej dobrzy typerze sp... z tego forum (czytaj gracze doznają kuntuzji). Wszyscy stracą. Popieram Prezesa. Nie wkur..ć go proszę!!!!
To fajne myślenie.Dobry typer nie podaje typow na forum, bo po co?
Inter i tak Lazio nie przegoni więc handel musiał być, na transfery w next sezonCzwarta wygrana z rzędu Sassuolo na terenie Interu. Przypadek? Nie sądzę...
Dobra to zwijam manatki.Dobry typer nie podaje typow na forum, bo po co?
nieprawda - wrocisz jutro po zyciodajne reputki ???? ???? 4000 reputacji wymienia sie na Ferrari u adminowDobra to zwijam manatki.
Gdzie bo chyba jeszcze trochę na bene zostanie?nieprawda - wrocisz jutro po zyciodajne reputki ???? ???? 4000 reputacji wymienia sie na Ferrari u adminow