>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Maccabi kosz 1,8 mocniej
✅✅✅
Po nieudanym pechowym meczu o 13:30 moc wróciła
Skuteczność z ostatnich 10 typów 90%
W tym 6 grane mocniej! Kto śledził zarobił. Dobra passa trwa ???? ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +26
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Mecz o 20:45
⚽ West Ham - Manchester United
obie strzelą i powyżej 2.5 bramki @2.1 etoto

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Isner z cuevasem 12 gemow w 30 min. To chyba jakiś rekord jeżeli chodzi o korty ziemne.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Witam
Spotkanie: Akhisarspor - Ferbahce
Typ: Akhisarspor over 1.5 gola (HT 1:0)
Kurs: 2:75
Stawka: 5j (1-10)
Bukmacher: bet365

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Uni do mnie: Chcielibyśmy poinformować, iż wszystkie promocje oraz aktualna oferta dostępne są na stronie: https://pl.unibet-3.com
Ja do Uni: &quot;PISiory&quot; Was śćigają że zmieniacie tak te strony ? ???? pozdrawiam
Uni do mnie:
Witam!

Poprzednia domena została wpisana na listę zablokowanych przez rząd, dlatego, aby nadal móc działać na polskim rynku zreaktywowaliśmy stronę pod nową domeną.

:eek:kay::eek:kay::eek:kay::eek:kay::eek:kay::eek:kay::eek:kay::slap::slap::slap::slap:

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Uni do mnie: Chcielibyśmy poinformować, iż wszystkie promocje oraz aktualna oferta dostępne są na stronie: https://pl.unibet-3.com
Ja do Uni: &quot;PISiory&quot; Was śćigają że zmieniacie tak te strony ? ???? pozdrawiam
Uni do mnie:
Witam!

Poprzednia domena została wpisana na listę zablokowanych przez rząd, dlatego, aby nadal móc działać na polskim rynku zreaktywowaliśmy stronę pod nową domeną.

:eek:kay::eek:kay::eek:kay::eek:kay::eek:kay::eek:kay::eek:kay::slap::slap::slap::slap:
Nie lepiej zachowac to dla siebie?
Zaraz nam znowu zablokuja

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
nie zablokuja - Jarek Kaczynski postawil sprawe jasno - albo dodadzą do oferty rodeo - byki albo koniec ! maja dzis dodac ???? ???? ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom