gaara88
Użytkownik
50/50 to wyższy kurs małe value, Corna Boric też miewa odpały ale umiejętności jednak po stronie Thiema. ZobaczymyMysle, ze Coric to zamknie w dwoch setach.
Coric 2 set @ 1.9
50/50 to wyższy kurs małe value, Corna Boric też miewa odpały ale umiejętności jednak po stronie Thiema. ZobaczymyMysle, ze Coric to zamknie w dwoch setach.
Coric 2 set @ 1.9
0:1Dordrecht gol 1 pół
@3.05
UnderUnder 51,5 bramki w meczu Kastamonu - Poliati @1,90 (ręczna kobiet)
Polatli wygra @2,25 (ręczna kobiet Turcja)
Mysle, ze Coric to zamknie w dwoch setach.
Coric 2 set @ 1.9
do widzenia ! nie będę tracił czasu cennego na ciebie.....szukaj szczęścia gdzie indziej....Czy ja Cie wyzywałem, pisałem że podajesz Januszowe typy a udajesz wielkiego experta, śmiałem się z tego tylko, to są wyzwiska ? to prawda a nie wyzwiska, po za tym miałem bana do 8 maja, więc nie mogłem odpisać, ja nie siedzę cały czas na forum i nie czytam co tam piszesz, więc mogłem nie zauważyć tego, widzę że chyba nigdy się z nikim przez neta nie zakładałeś, żaden z nas nie jest w 100% pewny, najlepiej wpłacić kasę komuś pewnemu np: jakiemuś Adminowi który by się na to zgodzi i wtedy on wypłaca kasę wygranemu, jeśli będzie to większa kasa, jeśli chcesz się założyć o śmieszny tysiąc to faktycznie nie ma co kombinować, przegrany wypłaca wygranemu i tyle, jeśli chcesz to daj znać i napisz jakie warunki.
Człeniu po co mi typy znajomych, też będe podawał Januszowe typy na podobnym poziomie co Ty, a czy wygram to jest 50 na 50.
Nic z tegoWziąłem Marię po 20 . Może jakiś konkretny cah out uda się złapać
Thiem 2 set @2
Nie ma co w to brnąć, Thiem to weźnie ???? ale powodzeniaCoric @ 1.97
- NA ŻYWO Yates, Simon (Yates, Simon - Lopez, Miguel Angel)
Najlepsza pozycja w klasyfikacji końcowej
Etap 6 (Giro d'Italia 2018)
1.65- NA ŻYWO Dumoulin, Tom (Dumoulin, Tom - Pozzovivo, Domenico)
Najlepsza pozycja w klasyfikacji końcowej
Etap 6 (Giro d'Italia 2018)
1.85