L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Cajamarca--Universitario Peru
Over 1.5 @2.45
Universitario strzeli @2.10
Over 1.5 @2.45
Chlopie. To byla zwykla szarpanina w walce a nie celowy wjazd w nogi.komentuj sobie ustawki w tenisie i tyle. Salah salah momo momo bla bla. Mial 30 min by sie wykazac. Nie zrobil tego.Przestan gadasz jak.totalny fanboy. Czyli nie wazne co moga polamac wszystkie nogi zawodnikom.Liverpoolu czy innemu przeciwniwkowi byle by real przeszedl i wygral? Trzeba sobie odpowiedziex gdzie jest granica fair play.ja chcialem otwarty mecz zeby obydwie druzynu zagraly ofensywnie w najsilniejszych mozliwie skladach niestety jak salah zszedl bylo ju niemozliwie.
Gdzie Ty masz taki kurs na o1, 5?Cajamarca--Universitario Peru
Over 1.5 @2.45
Nie mieszaj tematow. Sam wiesz o tym ze do zejscia Salaha liverpool wyglada lepiej od realu po prostu . Real bal sie tego liveroolu stad zachowanie ramosa bo czul Z jest goraco i osiagnal cel.Liverpool stracil polowe mocy. To byl niestety kluczowy moment tego finalu co by nie mowicChlopie. To byla zwykla szarpanina w walce a nie celowy wjazd w nogi.komentuj sobie ustawki w tenisie i tyle. Salah salah momo momo bla bla. Mial 30 min by sie wykazac. Nie zrobil tego.
Bramkarz pizdy poscil a ci o salahu...masakra
1:1Cajamarca--Universitario Peru
Over 1.5 @2.45
W 88 min 2 ???? Cajamarca i zostaje 1:1Dołożę lekko over 2.5
@4.15
Peru
Booom!!!Halo, odbiór nie śpimy, zarabiamy
Sag Villa Ballester +5.5 @2.25
Sag Villa Ballester over 23.5 bramki @1,95
Sag Villa Ballester przedział bramek 26-28 @5.50
Wszystko ręczna
1:1Universidad Quito--Nac Quito btts Ekwador
@3.30
Over 1.5 @ 2.20
A podałeś "ją" tu?Miałem peffkę w Australii po ponad 2 to jakieś dziadostwo wolałem zagrać