kris_nh
Użytkownik
A ty co . Cs loterie grasz a.kazania prawisz....wielki typer...
A ty co . Cs loterie grasz a.kazania prawisz....wielki typer...
Ramos zachował się ch..wo. Naraża innych na kontuzje. Tym razem wciągnął rękę Salaha i ten pewnie nie zagra na MŚ. Klop świetny trenerOver 35 to hala?otrzasnij sie. Po zboju mieli przewage
Mou powazam
Liverpolczycy wy sie zadowolcie tym ze doszliscie do finalu. Nieobecni w lm na co liczyli. Na momo ale sergio wiedzial co zrobic. Czy celowo? Moze. Zal bramkarza ..
noo iGOIAS - BOA
over 1.5 @1.65
kasa na gieldzie wieksza sie pojawila
No weszlo ale p ht sie nie zapowiadaloTo w końcu jak? ????
On wyleci ???? z szatni... ????
PS Takie błędy w bramce to Wandzik robił ????
Ramos zachował się ch..wo. Często tak ma. Naraża innych na kontuzje. Tym razem wciągnął rękę Salaha i ten pewnie nie zagra na MŚ.
Gdzie grałeś?Zrobilbys to samo. To bylo w ferworze walki. Grales kiedys w pilke powazniej? Ja gralem i rozumiem sytuacje. Jest po temacie. 3 lm i tyle.
delGdzie grałeś?
w klubie który kiedyś grał w 1 lidze (teraźniejsza ekstraklasa)... to już była poważna piłka....nie w seniorach, ale trampkarze, trampkarze starsi i juniorzy już "czają" bazęGdzie grałeś?
Wracając do tematu, po trupach do celu. Cel osiągnięty. Ale ja nie lubie takiego narażania zdrowiea kolegów z boiska... Salah pewnie nie zagra w MŚ. Jak dobrze, że Bayern nie zagrał w finale ????w klubie który kiedyś grał w 1 lidze (teraźniejsza ekstraklasa)... to już była poważna piłka....nie w seniorach, ale trampkarze, trampkarze starsi i juniorzy już "czają" bazę
szczerze, nie widzę Polaków na tym turnieju...wyjście z grupy to max.Wracając do tematu, po trupach do celu. Cel osiągnięty. Ale ja nie lubie takiego narażania zdrowiea kolegów z boiska... Salah pewnie nie zagra w MŚ. Jak dobrze, że Bayern nie zagrał w finale ????
Widzisz jak jest w tej piłce. Bale siedzi na ławie, a teraz zapewnia Realowi mistrzaszczerze, nie widzę Polaków na tym turnieju...wyjście z grupy to max.
tak, ale miał formę w ostatnich spotkaniach w lidze i Zidane wiedział co robi. Isco słabo grał i akurat się udało ze zmianą + forma Bale. To nie jest przypadek. Mimo błędów bramkarza, uważam, że Real i tak by to wygrał.Widzisz jak jest w tej piłce. Bale siedzi na ławie, a teraz zapewnia Realowi mistrza
No ja już rzutnik skombinowałem na MŚ (jeb na ściane 3metry), ale na 1 mecz z Senegalem naszych się nie nadaje (widno,godz.17), ale na 2 z Kolumbią gitara (20:00) ???? ???? ????Widzisz jak jest w tej piłce. Bale siedzi na ławie, a teraz zapewnia Realowi mistrza
Kris z calym.szacunkiem.co.Ty chrzanisz?? ???? znajac Ramosa do.czego jest zdolny .myslisz ze to przyoadek.ze zrobil to akurat Salahowi ? Obejrzyj powtorki sobie ze sto.razy na.zwolnionym.tempie. facet zalozyl.mu dzwignie.jak w mma. Liverpool.zgasl po prostu nie tylko pozbawieni umiejetnosci pilkarskich salaha ale spadly im morale ewidentnie . To.szkoda gadac wogole nie mam slow zeby opisac co.zrobil Ramos i ze uszlo mu to na suchoZrobilbys to samo. To bylo w ferworze walki. Grales kiedys w pilke powazniej? Ja gralem i rozumiem sytuacje. Jest po temacie. 3 lm i tyle.
Przestan gadasz jak.totalny fanboy. Czyli nie wazne co moga polamac wszystkie nogi zawodnikom.Liverpoolu czy innemu przeciwniwkowi byle by real przeszedl i wygral? Trzeba sobie odpowiedziex gdzie jest granica fair play.ja chcialem otwarty mecz zeby obydwie druzynu zagraly ofensywnie w najsilniejszych mozliwie skladach niestety jak salah zszedl bylo ju niemozliwie.zrobiłbym to samo. Live is brutal. Takie mamy czasy. A jak barca jest uczona od małego aby się kłaść i symulować to nikt tego nie neguje ? są słabi skoro, wypada im 1 zawodnik i zwalają winę na kontuzje salaha, fakt ważne ogniwo, ale na tym poziomie powinni się ogarnąc, i w sumie to zrobili , zdobywając gola na 1-1. Jednak, że bramkarz zrobił co zrobił, to już pech dresika klopa....
Sag Villa Ballester +2,5 I połowa @2,45 (Ręczna)