>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Paragwaj coś zamulił, ostatnio nie grywam ich,ale sprawdzam staty, to bidnie to wygląda, przy takich wyniku 0:1 dla gosci, to w 70min powinno byc już 16,5 roga, a nie śmieszne 4.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
To nie Ty mi proponowałeś kiedyś zakład o 1000pln ? bo ktoś mi o tym napisał, ja nie siedzę często na tym forum i nie przeczytałem tego, Ok chętnie dla relaksu można coś takiego zrobić, ale ja proponuje zakład o 5k lub 10k możebyć 20k jeśli chcesz, lub jeśli masz bitcoin,to może o bitka ?, bo o tysiaka to szkoda zachodu, bardzo chętnie dla relaksu można tak się pobawić, zawsze coś nowego, napisz jak to widzisz, trzeba znaleźć pewnego bankiera któremu wpłacimy kase i on wypłaci wygraną zwycięzcy, ja mam pare pewnych osób,jednego wysłałem ci na prv, jeśli pasuje Cie to możemy się tak pobawić, a jeśli nie chcesz ryzykować większej kasy to możemy się założyć o ten symboliczny tysiak ?
Pozdro.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
To nie Ty mi proponowałeś kiedyś zakład o 1000pln ? bo ktoś mi o tym napisał, ja nie siedzę często na tym forum i nie przeczytałem tego, Ok chętnie dla relaksu można coś takiego zrobić, ale ja proponuje zakład o 5k lub 10k możebyć 20k jeśli chcesz, lub jeśli masz bitcoin,to może o bitka ?, bo o tysiaka to szkoda zachodu, bardzo chętnie dla relaksu można tak się pobawić, zawsze coś nowego, napisz jak to widzisz, trzeba znaleźć pewnego bankiera któremu wpłacimy kase i on wypłaci wygraną zwycięzcy, ja mam pare pewnych osób,jednego wysłałem ci na prv, jeśli pasuje Cie to możemy się tak pobawić, a jeśli nie chcesz ryzykować większej kasy to możemy się założyć o ten symboliczny tysiak ?
Pozdro.
Jakaś bitka się szykuje :punch::bomb:

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Pozdro.
ja mogę trzymac kasę ????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Pozdro.
oczywiście że ja. Bankiera ? w życiu bym nikomu &quot;z neta&quot; nie wpłacił złamanego grosza. Tak poza tym mam ignora na Ciebie, ściągnąłem go tylko z racji tego, że widziałem, że coś piszesz do mnie...Kto wygra ten wypłaca hajs drugiej osobie. Czemu nagle odpisałeś po miesiącu ? a Wtedy nie.
jeszcze &quot;pali głupa&quot;, że nie pamięta, że to ja. ???? Nagle grzeczny, witam, pozdro...a wtedy atak i wyzwiska....Na pewno to byłyby Twoje typy czy może raczej tych &quot;znajomych&quot; ? ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
oczywiście że ja. Bankiera ? w życiu bym nikomu &quot;z neta&quot; nie wpłacił złamanego grosza. Tak poza tym mam ignora na Ciebie, ściągnąłem go tylko z racji tego, że widziałem, że coś piszesz do mnie...Kto wygra ten wypłaca hajs drugiej osobie. Czemu nagle odpisałeś po miesiącu ? a Wtedy nie.
jeszcze &quot;pali głupa&quot;, że nie pamięta, że to ja. ???? Nagle grzeczny, witam, pozdro...a wtedy atak i wyzwiska....Na pewno to byłyby Twoje typy czy może raczej tych &quot;znajomych&quot; ? ????
Czy ja Cie wyzywałem, pisałem że podajesz Januszowe typy a udajesz wielkiego experta, śmiałem się z tego tylko, to są wyzwiska ? to prawda a nie wyzwiska, po za tym miałem bana do 8 maja, więc nie mogłem odpisać, ja nie siedzę cały czas na forum i nie czytam co tam piszesz, więc mogłem nie zauważyć tego, widzę że chyba nigdy się z nikim przez neta nie zakładałeś, żaden z nas nie jest w 100% pewny, najlepiej wpłacić kasę komuś pewnemu np: jakiemuś Adminowi który by się na to zgodzi i wtedy on wypłaca kasę wygranemu, jeśli będzie to większa kasa, jeśli chcesz się założyć o śmieszny tysiąc to faktycznie nie ma co kombinować, przegrany wypłaca wygranemu i tyle, jeśli chcesz to daj znać i napisz jakie warunki.
Człeniu po co mi typy znajomych, też będe podawał Januszowe typy na podobnym poziomie co Ty, a czy wygram to jest 50 na 50.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Bo jak by inaczej ✅✅✅
Nie gadaj,w pampersie oglądałeś ;)
Ludkowie,nie odpisuje na priv, bo coś nie teges i dostaję wiadomosci, nawet 3 dni po wysłaniu. Czasami jest ok, P przychodzą normalnie,ale bardzo często po kilku dniach, nie wiem czemu....

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Gerasimov - Harris Unibet sie zaciął na typie over 22.5 gema. 3 set prawie pewny - kurs ponad 2. Pozdrawiam

Edit! Jest już oficjalnie 3 set, a becik dalej możliwy! Wystarczy ze bedzie np. 6:1 i siedzi

Otrzymane punkty reputacji: +7
anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Weis - Karatsev kursy na Weisa już po 95 chodziły na fortunie a zaraz będzie serwował po 1:1 w setach. Zobaczymy czy będzie coś z tego &quot;wałku&quot; ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom