Nie w tą stronę gol 2:0Żal przejść koło takiego kursu.
Racing _Sarandi strzeli @5.30
Wydaje mi się, że ja dzisiaj podałem dużo typów trafnych i odważnych. Do tego typ z typów dnia na plusNie w tą stronę gol 2:0
Zawiedzionych sorry,i trochęodwagi.Nie stojcie za kurtyna i od czasu do czasu podajcie typy.Bedzie się coś działo na forum a tak to powoli padaczka.Do odważnych świat sie ???? ,a ukryci:tohand: w życiu małe szanse.Wiecej odwagi Panie i Panowie.:cash: leży na ulicy tylko trzeba go podnieść????.Milych przemyśleń i udanych typow.Nikt nie jest alfa i omega.Odwagi
Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ???? Sorry jeśli kogoś obrazilemWydaje mi się, że ja dzisiaj podałem dużo typów trafnych i odważnych. Do tego typ z typów dnia na plus
Pozdrawiam i życzę szczęscia bo atakujesz naprawdę odważnie. I like it !
Też wychodzę z tego założenia. I nie powiem, że nie zacząłem tak myśleć obserwując Twoje typy. Czasem te kursy są nieadekwatne do sytuacji czy potencjału klubu.Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ????
Śniło mi się,ze Phila wygra ????NBA: Boston zakończy serie z Philą 1,85...oczywiście mocniej ????
Z calym szacunkiem ale nie zgodze sie, sam gram najczesciej singlami kursy 1.40-1.90 za stala stawke, i mam satysfakcjonujacy zysk, oczywiscie podsumowujac, bo zdarzaja sie takie dni jak dzis, gdzie 2/4 i lekkiSzanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ???? Sorry jeśli kogoś obrazilem
Też wychodzę z tego założenia. I nie powiem, że nie zacząłem tak myśleć obserwując Twoje typy. Czasem te kursy są nieadekwatne do sytuacji czy potencjału klubu.
Przegrasz dziesiąt tys to się nauczysz ????Też wychodzę z tego założenia. I nie powiem, że nie zacząłem tak myśleć obserwując Twoje typy. Czasem te kursy są nieadekwatne do sytuacji czy potencjału klubu.
To fakt. Szacunek podstawa. A kto jakie kursy bierze, to jego sprawa. Każdy moczy kasę w co chce, a my jesteśmy tu po to, aby go nakierować.Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ???? Sorry jeśli kogoś obrazilem
Ja pograłem under 52.5 w 1 q więc nie. Nie będzie over 60Śniło mi się,ze Phila wygra ????
Ja liczę,na taki scenariusz....60pkt w pierwszej kwarcie i biorę under na mecz ????
Z calym szacunkiem ale nie zgodze sie, sam gram najczesciej singlami kursy 1.40-1.90 za stala stawke, i mam satysfakcjonujacy zysk, oczywiscie podsumowujac, bo zdarzaja sie takie dni jak dzis, gdzie 2/4 i lekki
Z tym kierowaniem różnie bywa.Nie sugeruj się kimś kto podaje typ.Ostatni strzał należy do Ciebie.Bierzesz lub nie.Twoja kasa ???? :cash:To fakt. Szacunek podstawa. A kto jakie kursy bierze, to jego sprawa. Każdy moczy kasę w co chce, a my jesteśmy tu po to, aby go nakierować.
Do jutra Panowie
:drunk:Evingado- Pasto over 0.5 ft @2.75 lekko