>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Żal przejść koło takiego kursu.
Racing _Sarandi strzeli @5.30
Nie w tą stronę gol 2:0
⛔⛔
Zawiedzionych sorry,i trochęodwagi.Nie stojcie za kurtyna i od czasu do czasu podajcie typy.Bedzie się coś działo na forum a tak to powoli padaczka.Do odważnych świat sie ???? ,a ukryci:tohand: w życiu małe szanse.Wiecej odwagi Panie i Panowie.:cash: leży na ulicy tylko trzeba go podnieść????.Milych przemyśleń i udanych typow.Nikt nie jest alfa i omega.Odwagi

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Nie w tą stronę gol 2:0
⛔⛔
Zawiedzionych sorry,i trochęodwagi.Nie stojcie za kurtyna i od czasu do czasu podajcie typy.Bedzie się coś działo na forum a tak to powoli padaczka.Do odważnych świat sie ???? ,a ukryci:tohand: w życiu małe szanse.Wiecej odwagi Panie i Panowie.:cash: leży na ulicy tylko trzeba go podnieść????.Milych przemyśleń i udanych typow.Nikt nie jest alfa i omega.Odwagi
Wydaje mi się, że ja dzisiaj podałem dużo typów trafnych i odważnych. Do tego typ z typów dnia na plus ;)
Pozdrawiam i życzę szczęscia bo atakujesz naprawdę odważnie. I like it !

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Embiid over 38,5 PRA @ 1.85 1u
Tampa Bay Rays - Atlanta Braves under 8,5 @ 1.85 2u
od dzisiaj się pobawię jednostkami pisząc na forum, powodzenia

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Wydaje mi się, że ja dzisiaj podałem dużo typów trafnych i odważnych. Do tego typ z typów dnia na plus ;)
Pozdrawiam i życzę szczęscia bo atakujesz naprawdę odważnie. I like it !
Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ???? Sorry jeśli kogoś obrazilem

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ????
Też wychodzę z tego założenia. I nie powiem, że nie zacząłem tak myśleć obserwując Twoje typy. Czasem te kursy są nieadekwatne do sytuacji czy potencjału klubu.

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ???? Sorry jeśli kogoś obrazilem
Z calym szacunkiem ale nie zgodze sie, sam gram najczesciej singlami kursy 1.40-1.90 za stala stawke, i mam satysfakcjonujacy zysk, oczywiscie podsumowujac, bo zdarzaja sie takie dni jak dzis, gdzie 2/4 i lekki ⛔

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Też wychodzę z tego założenia. I nie powiem, że nie zacząłem tak myśleć obserwując Twoje typy. Czasem te kursy są nieadekwatne do sytuacji czy potencjału klubu.
Przegrasz dziesiąt tys to się nauczysz ????

witek_1 587

witek_1

Użytkownik
To fakt. Szacunek podstawa. A kto jakie kursy bierze, to jego sprawa. Każdy moczy kasę w co chce, a my jesteśmy tu po to, aby go nakierować.
Do jutra Panowie

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Z calym szacunkiem ale nie zgodze sie, sam gram najczesciej singlami kursy 1.40-1.90 za stala stawke, i mam satysfakcjonujacy zysk, oczywiscie podsumowujac, bo zdarzaja sie takie dni jak dzis, gdzie 2/4 i lekki ⛔
To fakt. Szacunek podstawa. A kto jakie kursy bierze, to jego sprawa. Każdy moczy kasę w co chce, a my jesteśmy tu po to, aby go nakierować.
Do jutra Panowie
Z tym kierowaniem różnie bywa.Nie sugeruj się kimś kto podaje typ.Ostatni strzał należy do Ciebie.Bierzesz lub nie.Twoja kasa ???? :cash:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom