L
45K
lubuszanin
Użytkownik
0:1Suva__Lautoka Puchar Fidżi
Btts @2.88
0:1Suva__Lautoka Puchar Fidżi
Btts @2.88
2:1Dalian--Shaanxi Chiny over 2.5
@2.45
Ja mam pogranego Hiszpana wczoraj po kursie 5,25, STS nie daje cashout'u, więc pozostaje mi czekać i mieć nadzieję, że ogarnie. Tu wczoraj ludzie pisali, że gdyby mu nie zależało, to by przegrał drugiego seta, ale moim zdaniem się starał, przy stanie 6:5 0:30 był dwie piłki od seta, a uderzał wtedy w metrowy aut, pol siatki. Nie mógł też tak chamsko oddać, a Garcia-Lopez pomógł w TB swoimi błędami. Ja zostaje przy Hiszpanie i jestem optymistą ????Garcia-Lopez - Thiem ? Co sądzicie o tym spotkaniu? Jest 1:1 w setach ale trudno stwierdzić komu bardziej będzie zależeć na wygranej.
Minimalnie im brajuje do wygrania seta proponuje 3 set jeszcze powalcza mi sie wydaje 3 set Ameryka @1,5
Gratulacje kolego . Ale to co się działo w końcówce trzeciego seta to jakaś masakra hehe.Minimalnie im brajuje do wygrania seta proponuje 3 set jeszcze powalcza mi sie wydaje 3 set Ameryka @1,5
Też mam pogranego Hiszpana po tym samym kursie. Też zauważyłem, że Thiem nie stara się zbytnio przy swoim serwisie. Zobaczymy co z tego będzie.Ja mam pogranego Hiszpana wczoraj po kursie 5,25, STS nie daje cashout'u, więc pozostaje mi czekać i mieć nadzieję, że ogarnie. Tu wczoraj ludzie pisali, że gdyby mu nie zależało, to by przegrał drugiego seta, ale moim zdaniem się starał, przy stanie 6:5 0:30 był dwie piłki od seta, a uderzał wtedy w metrowy aut, pol siatki. Nie mógł też tak chamsko oddać, a Garcia-Lopez pomógł w TB swoimi błędami. Ja zostaje przy Hiszpanie i jestem optymistą ????