mrbrightside
Użytkownik
No i tak Thiem.sobie podbil kursik.i teraz wezmie mecz
Czemu przerwali? Przecież wczoraj grali jeszcze późniejAle szkoda ze tego Garcia Lopez nie wzial w 2 setach:/ mialem wrazenie ze Dominik chce to oddac ale nic z tego. I jeszcze przerwany mecz do.jutra
A co się stało bo wyłączyłem ???? ?Ale szkoda ze tego Garcia Lopez nie wzial w 2 setach:/ mialem wrazenie ze Dominik chce to oddac ale nic z tego. I jeszcze przerwany mecz do.jutra
Ze niby ciemno. Ale czulem po tym pierwszym gemie austiaka w 2 secie ze Dominik sie bedzie bawil. Tak grali ze Thiem nawet nie mial.jednego brejkpointa przez dwa sety z Hiszpanem( a wiadomo ze hiszpan mistrzem serwisu nie jest) i wygladalo jakby chciał zeby Lopez to wygral . Na a w taju Thiem wygrywa 7:0 . Nie czaje.. ktos.pisze niezle scenariusze tych spotkańCzemu przerwali? Przecież wczoraj grali jeszcze później
Botosani - Poli Timisoara over 0,5 HT 2,50
9/14Silkeborg IF - Esbjerg FB
over 0.5ht
@3.15
hmm nie wiem jeszczde czy wpadnie cos ale kwoty rzedu 10 000 oraz 12 000 na gieldzie na over 0.5 poszly !!RUMUNIA
Botosani - Poli over 0.5 @1.75
gielda cos sie rusza ,kursy tez gora/dol
Thiem w 2016 roku wygral turniej przed french openTak sobie myślę, że w sumie to przełożenie meczu Thiema z Garcia-Lopezem nie musi być taką złą wiadomością w kwestii tego, że jutro tym bardziej Thiem może chcieć się zawijać, bo jakby wygrał, to jeszcze popołudniu grałby półfinał Ciekaw jestem, czy będzie możliwość cashout'u na STSie i ewentualnie, ile zaproponują
10/15 całkiem spoko dzisiaj.Malkiya FC - Al Hidd
over 1.5ht
@2.10
szybko! 11/16Silkeborg IF - Esbjerg FB
over 0.5
@1.70
No to się Romki nastrzelalyBotosani--Timisoara over 1.5 ft
@2 .25