kupon siadl w poznaniu ponad 16 rzutow roznych a jeszcze grajaDubel na 18 rzuty rozne Lech-Legia over 7,5 i Anderlecht - Genk over 8,5 rzutow roznych
kupon siadl w poznaniu ponad 16 rzutow roznych a jeszcze grajaDubel na 18 rzuty rozne Lech-Legia over 7,5 i Anderlecht - Genk over 8,5 rzutow roznych
... piękne południe dzięki Svitolinie a teraz czerwona niedziela kończę dziś elo... Club Brugge lub remis @ 2.0
jeeeeeest :cash::cash::cash::cash::cash::beer::beer::beer::beer:Spal + Udinese + Chievo ako: 3.93 stawka: 5j
Raczej "kibice" ...No i kibice Lecha podsumowali ???? , ale nie dziwię im się ...
jak tylko nie trafisz to krytykujesz wszystkie regiony polskiłajzy poznańskie
jeeeeeest :cash::cash::cash::cash::cash::beer::beer::beer::beer:
mamy to, żniwa dziś okrutne
mamy to !!! :gool::gool::gool::gool::gool:Cagliari DNB @ 2.18 stawka: 2j
Crotone @ 7.50 stawka: 1j
starczy na dziś PRE, reszte live jak w ogóle będę coś grał
krytykuje za kiboli, ogarnij sie !!! nie za typ !!! powinno byc jak w angli...smude im daje ten monitoring, widze ze masz ból d....jak tylko nie trafisz to krytykujesz wszystkie regiony polski
Miałem info że po meczu bojówka miała wjechać na boisko i po prostu im wje*ać, bramy już wyważyli więc kto wie czy rzeczywiście tak nie miało być.No i kibice Lecha podsumowali ???? , ale nie dziwię im się ...
E: Górnik w pucharach, ciekawe co zdziałają :movember:
Lech 1X @3.0 tez delikatnie
to ty sie ogarnij to ty masz bolmamy to !!! :gool::gool::gool::gool::gool:
krytykuje za kiboli, ogarnij sie !!! nie za typ !!! powinno byc jak w angli...smude im daje ten monitoring, widze ze masz ból d....
Delikatnie zagrałem Lecha 1X więc bez parcia, czepiaj się kogo innego
No właśnie się zastanawiałem ja kto będzie wyglądać w tej sytuacji ????LEcha i Jagę najbardziej lubie z tych PL klubików z ekstraklasy.... no i pewien klub z miasta królewskiego
chyba że zwrot dadzą bo walkower ?
Oho! To jakieś karteczki trzeba pograć jak bum cyk cyk!bezpośrednie !
:victory: wiesz co to znaczy w IE ? i chyba w UK ( tu nie byłem)to ty sie ogarnij to ty masz bol
Verno z Poznania i wie o co mi chodziło z łajzami a jakiś co nie z Poznania piszę wywody...masakraNo właśnie się zastanawiałem ja kto będzie wyglądać w tej sytuacji ????
Ja się zastanawiam nad InteremOho! To jakieś karteczki trzeba pograć jak bum cyk cyk!