>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
gram teraz Atletico - Eibar // powyżej 0.5 HT // 1.80
A co by to była za różnica??? Nieważne kto do kogo ???? Rafa śpi na pieniądzach i w dupie ma takie ustawki, a przed zakończeniem kariery na pewno chce wypaść jak najlepiej

ALE CO JA TAM WIEM O USTAWKACH ????
✅✅✅

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Tak jak pisałem. Szybciej Kasai skończy skakać niż Jaga zdobędzie jakiś tytuł. Strasznie dziwna ekipa. Najpierw muszą nauczyć się ogarniać spotkania w których są faworytami.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Chievo ma wyrąbane ... eeeh
prowadzą, powiem tak, zamykał bym to ako Spal + Chievi + Udinese wyjątkowo za niedługo, ale uni nagle nie daje tej możliwości, zamykałbym bo to włoska i mogą się rozne cuda dziać w koncówkach spotkan. zwłaszcza gdy Napoli niszczy Crotone i wiadomo kto spadnie....zobaczymy i czekamy

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
SPORTING DNB @2.14 delikatniej
o 19: 45 Cluj i Steaua walka o mistrza, obserwować trzeba live bo PRE marne kursy no i rumuńska więc wiadomo

duo 303

duo

Użytkownik
Ale ich rozwalili .
✅✅✅
a reczna 18-11 do przerwy ????
Nigdy nikogo tu nie chwaliłem, ale po ostatnich dniach naprawdę mam ochotę to jest dla mnie wzór typera, nie oczekuje, że każdy typ musi być okraszony 10 reputami, nie uważa po 5 dobrych typach że pozjadał wszystkie rozumy i może tu każdego pouczać, a typy daje jedne z najlepszych jak nie najlepsze w tym dziale, naprawdę szacun!
Oby wiecej tego typu ludzi tutaj

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Nigdy nikogo tu nie chwaliłem, ale po ostatnich dniach naprawdę mam ochotę to jest dla mnie wzór typera, nie oczekuje, że każdy typ musi być okraszony 10 reputami, nie uważa po 5 dobrych typach że pozjadał wszystkie rozumy i może tu każdego pouczać, a typy daje jedne z najlepszych jak nie najlepsze w tym dziale, naprawdę szacun!
Oby wiecej tego typu ludzi tutaj
potwierdzam, szkoda, że nie kontynuujesz już tematu, ale Ty bardziej chyba live grasz z tego co widzę, więc temat nie ma sensu ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom