>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Miło dostać reputę, człowiek czuję, że typ komuś pomógł czy coś, więc gadanie że każdy ma w nie totalnie wy*ebane to trochę moim zdaniem hipokryzja, ale generalnie to one są gówno warte i takie wyżebrane już totalnie tracą sens

✅✅
Ja na to nie zwracam uwagi. Dla mnie mogłoby ich nie być, ale prowadzenie swojego tematu i pisanie w nim że jak nie będzie reput to nie będzie typów to gruba przesada

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Kris nie jest pazerny na reputy ! Po prostu dla żartu tak pisze - dawajcie reputy ???? ciesząc sie z trafionego typu

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Panowie proponuję wrzucić na luz i skupić się na temacie.
Inaczej polecą ostrzeżenia, a jak to nie pomoże to ban. Dziękuje.

Otrzymane punkty reputacji: +7
piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Ja pierniczę, naprawdę na tym forum powinni zacząć sprawdzać dowody, jak bukmacherzy, bo mam czasem wrażenie, że same dzieciaki tu przesiadują. Kris od zawsze takie teksty przy rozliczeniach pisze, taki ma styl i na uj drążyć temat. Nie chcesz dać reputki, to nie dajesz i tyle, skupiasz się na sobie. Zgadzam się, że pisanie w swoim temacie z typami, że albo reputki albo brak typów jest słabe, ale po co to komentować? Skupiam się na sobie i swoich typach, bo o to w tym wszystkim powinno chodzić, ewentualnie raz na czas od kogoś jakiś typ wziąć, a nie czekać, czy dawać reputki, żeby ktoś podał typ i potem grać, a jak nie daj Boże będzie ⛔ to obrażać od słabych typerów, ciot itp.
A odnośnie lajków, reputacji mam prosty system - jeśli gram od kogoś typ, daję lajka, a jak wejdzie, to dodatkowo reputację. Lajki też daje, gdy po fakcie widzę jakiś dobry typ podany, z którego jednak nie skorzystałem, ale chcę w pewien sposób docenić złapanie fajnego kursu, linii przez kolegę/koleżankę.
Mniej kłótni, więcej typów, mniej ⛔, więcej ✅ ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ladnie Nadal podpuscil wszystkich oddajc serwis Zverevovi a teraz go ogoli do.jednego
Saszka.sie polamal z 40:0 fuk yeah
bedzie najkrotszy final.w histori

czaro82 506,5K

czaro82

Użytkownik
... za kwadrans w Szwecji;
Hammarby - AIK Sztokholm BTS @ 1.72
Hammarby strzeli powyżej 1.5 gola @ 2.70
Hammarby strzeli w obu połowach @ 4.10
... ⛔ ⛔⛔połowę kopiejek od Ukrainki poległem dzisiaj na tej Szwecji, MaSaKrA ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom