1,8K cosmograf Użytkownik Maj 20, 2018 #3302 Ta ? to pokaż mi składy Kliknij aby rozwinąć... rzeczywiście całkiem rezerwowy skład Holandia cudów nie gra, ale jednak chyba się wstrzymam
Ta ? to pokaż mi składy Kliknij aby rozwinąć... rzeczywiście całkiem rezerwowy skład Holandia cudów nie gra, ale jednak chyba się wstrzymam
10K miki19 Użytkownik Maj 20, 2018 #3303 rzeczywiście całkiem rezerwowy skład Holandia cudów nie gra, ale jednak chyba się wstrzymam Kliknij aby rozwinąć... To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowenii
rzeczywiście całkiem rezerwowy skład Holandia cudów nie gra, ale jednak chyba się wstrzymam Kliknij aby rozwinąć... To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowenii
1,8K cosmograf Użytkownik Maj 20, 2018 #3304 To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowacjii ???? Kliknij aby rozwinąć... https://www.cev.eu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=31127&ID=1089
To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowacjii ???? Kliknij aby rozwinąć... https://www.cev.eu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=31127&ID=1089
10K miki19 Użytkownik Maj 20, 2018 #3305 Co tak każdy na tą Słowacje? ???? rezerwa gra Kliknij aby rozwinąć... Słowacje haha
1,8K cosmograf Użytkownik Maj 20, 2018 #3306 To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowenii Kliknij aby rozwinąć... osobiście rzeczywiście nie znam ale Ty pewnie nawet numery do nich masz ????
To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowenii Kliknij aby rozwinąć... osobiście rzeczywiście nie znam ale Ty pewnie nawet numery do nich masz ????
541,1K psychol32 Użytkownik Maj 20, 2018 #3307 To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowenii Kliknij aby rozwinąć... To i tak lepiej niż TY , bo Ty nawet nie wiesz kto z kim gra
To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowenii Kliknij aby rozwinąć... To i tak lepiej niż TY , bo Ty nawet nie wiesz kto z kim gra
27,8K prezes96 Użytkownik Maj 20, 2018 #3308 a my na to, ze Słowenia wystawia rezerwowy skład Kliknij aby rozwinąć... Dziękuję za czujność Hawok. Sprawdzenie składów na stronie CEV może zająć w maksie minutę. To pokazuje, że na tym forum większość to ludzie nie posiadający wiedzy typujący po kursach.
a my na to, ze Słowenia wystawia rezerwowy skład Kliknij aby rozwinąć... Dziękuję za czujność Hawok. Sprawdzenie składów na stronie CEV może zająć w maksie minutę. To pokazuje, że na tym forum większość to ludzie nie posiadający wiedzy typujący po kursach.
10K miki19 Użytkownik Maj 20, 2018 #3311 To i tak lepiej niż TY , bo Ty nawet nie wiesz kto z kim gra Kliknij aby rozwinąć... Typie, Słowenia gra a nie Słowacja ????
To i tak lepiej niż TY , bo Ty nawet nie wiesz kto z kim gra Kliknij aby rozwinąć... Typie, Słowenia gra a nie Słowacja ????
1,8K cosmograf Użytkownik Maj 20, 2018 #3313 ja teraz AKO: Hammarby - AIK // BTTS + Charleroi - St Liege // BTTS + Sturm Graz - Admira //BTTS @5.00 za 100 zł
ja teraz AKO: Hammarby - AIK // BTTS + Charleroi - St Liege // BTTS + Sturm Graz - Admira //BTTS @5.00 za 100 zł
10K miki19 Użytkownik Maj 20, 2018 #3314 osobiście rzeczywiście nie znam ale Ty pewnie nawet numery do nich masz ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja tam widzę 5 zawodników co z nami grali na ME i przegraliśmy 3-0 :]
osobiście rzeczywiście nie znam ale Ty pewnie nawet numery do nich masz ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja tam widzę 5 zawodników co z nami grali na ME i przegraliśmy 3-0 :]
769,7K jozzy22 Użytkownik Maj 20, 2018 #3315 To co Linette po swojemu robi zjazd do bazy?? Buzarnescu M. za 2.30 w es te esie
1,8K cosmograf Użytkownik Maj 20, 2018 #3316 To co Linette po swojemu robi zjazd do bazy?? Buzarnescu M. za 2.30 w es te esie Kliknij aby rozwinąć... też coś postawię na Buzarnescu po @3.00
To co Linette po swojemu robi zjazd do bazy?? Buzarnescu M. za 2.30 w es te esie Kliknij aby rozwinąć... też coś postawię na Buzarnescu po @3.00
L 45K lubuszanin Użytkownik Maj 20, 2018 #3319 Ceskie__Budejivice____Trinec over 0.5 ft @2.20 Kliknij aby rozwinąć... 0:0
541,1K psychol32 Użytkownik Maj 20, 2018 #3320 Varnsdorf - Taborsko DW 1:1 5.30 Kliknij aby rozwinąć... Jak dla mnie karna degradacja dla obu drużyn
Varnsdorf - Taborsko DW 1:1 5.30 Kliknij aby rozwinąć... Jak dla mnie karna degradacja dla obu drużyn