https://www.cev.eu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=31127&ID=1089To pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowacjii ????
Słowacje hahaCo tak każdy na tą Słowacje? ????
rezerwa gra
osobiście rzeczywiście nie znamTo pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowenii
To i tak lepiej niż TY , bo Ty nawet nie wiesz kto z kim graTo pokażcie mi ten rezerwowy skład, a nie każdy pisze, że rezerwy, a pewnie nawet zawodników nie znacie Słowenii
Dziękuję za czujność Hawok. Sprawdzenie składów na stronie CEV może zająć w maksie minutę. To pokazuje, że na tym forum większość to ludzie nie posiadający wiedzy typujący po kursach.a my na to, ze Słowenia wystawia rezerwowy skład
Typie, Słowenia gra a nie Słowacja ????To i tak lepiej niż TY , bo Ty nawet nie wiesz kto z kim gra
Ja tam widzę 5 zawodników co z nami grali na ME i przegraliśmy 3-0 :]osobiście rzeczywiście nie znam
ale Ty pewnie nawet numery do nich masz ????
też coś postawię na Buzarnescu po @3.00To co Linette po swojemu robi zjazd do bazy??
Buzarnescu M. za 2.30 w es te esie
0:0Ceskie__Budejivice____Trinec over 0.5 ft
@2.20
Jak dla mnie karna degradacja dla obu drużynVarnsdorf - Taborsko DW 1:1 5.30