chłop nie wyglada . 1.80 ?powaga?Tak sobie z ciekawości sprawdziłem - Goffin ma 180cm wzrostu, gdzie mu do karła? ???? Raczej plasuje się w kategorii wyższych, nie wliczając koszykarzy i siatkarzy oczywiście.
Z innej beczki dzisiaj na NHL czaję się na Vegas win i under 6.5 @3.5, jakoś tak ładnie mi to wygląda. Może jakieś 3:1 będzie, kto wie kto wie... w każdym razie obejrzę
Chyba takie 180cm jak reprezentacja Iranu juniorów w siatkówkę po 20 latTak sobie z ciekawości sprawdziłem - Goffin ma 180cm wzrostu, gdzie mu do karła? ???? Raczej plasuje się w kategorii wyższych, nie wliczając koszykarzy i siatkarzy oczywiście.
Z innej beczki dzisiaj na NHL czaję się na Vegas win i under 6.5 @3.5, jakoś tak ładnie mi to wygląda. Może jakieś 3:1 będzie, kto wie kto wie... w każdym razie obejrzę
Raczej nie przyjdzie mi nigdy sprawdzić jego faktycznego wzrostu więc opieram się na tym co widzę w necie. No może faktycznie nie wygląda na 180 ale flamaki to takie własnie pokraki i piekarze haha ???? Nie mam nic do Belgów ale często tam bywam i wiem jacy są flegmatyczni ???? To już za późna pora dla MuffinkaChyba takie 180cm jak reprezentacja Iranu juniorów w siatkówkę po 20 lat
Zverev peffka w takim razie 2-0 ????Goffin mecz 5.2
dzieki za odp.Powiem Tobie tak ja zagralem wczoraj na wyrownanie serii w Washingtonie, wiec i dzis pojde tym tropem gram na Winnipeg.
btw taka ciekawostka na 7 rozegranych dotychczas polfinalowych spotkan w 5 z nich padl wynik 4-2.
W normalnych okolicznosciach bym powiedzial ze smialo, ale zobacz ile tych overow? Byl chyba tylko 1 taki under, wiesz jak to jest z takimi seriami.dzieki za odp.
tak tak racja z tym 4:2
pytam w kontekscie zagrania over 4.5 do dubla. myslisz ze taki over smialo ?
hmm fakt. dzis Jets musi wygrac zeby nie wracac do siebie z wynkiem 3:1W normalnych okolicznosciach bym powiedzial ze smialo, ale zobacz ile tych overow? Byl chyba tylko 1 taki under, wiesz jak to jest z takimi seriami.
2xGaia - FC Porto B Typy z tego meczu: (ręczna Portugalia)
- Under 56,5 bramki @1,95
- Under 53,5 bramki @3,5
No i siedzi, można się wylogować z buka, aha i for fun, Gofę wygra 2. gema do 0 @4,8 0,5/10kurs na Gofęę smaczny, młody Zverev już wczoraj męczył się z rudym,
Gofę +1,5 seta @1,55 do jakiegoś dubla jak znalazł
O kurde weszloNo i siedzi, można się wylogować z buka, aha i for fun, Gofę wygra 2. gema do 0 @4,8 0,5/10