Frosinone - Foggia
poniżej 2.5 gola @1.82
o ja jebie, Brondby wtopiło? byłem przekonany że wygrają,,,,,powiem tak : szooook , nie sprawdzałem wynikuBrondby tez zamuliło
mlk
Też myślę, że Zverev 2-0 łyknie skrzata belgijskiego. Tylko ta póżna godzina..
i 3:0 dla Ruchu ????Ruch over 2,5 @2,18
ja przeciwnie o czym pisałem, all in + kredyt ???? ???? ???? leżeDzięki Kolego zrobiłem tak jak mówiłeś i wszystko przegrałem, dom, samochód, firma, nawet rowerek małego wszystko poszło się jeb.. Dzięki:]
W 4 kwarcie pójdą z punktami,nie mam złudzeń.
zverev nie wygra 2-0, karny był ?, osłabiłes mnie dodatkowo ????Brondby dało sobie wturlać w 96 minucie a Istra nie strzeliła karnego po druku czerwonej kartki. Faktycznie kabarety się wydarzyły. Teraz jeszcze pewnie Muffinek zmiecie Zvereva co by dokończyć dzieła zniszczenia.... nieee nie może być
roxandoo haha skrzata ???? Wczoraj DelPo go dojeżdżał a miał problem z pachwiną. Jak on się doturlał do tej fazy, tego nie wiem. Obym się nie mylił.
Może się zdarzyć różnie ale skoro Fognini mógł ugrać sera z terminatorem tak Zverev może ograć 2:0 Belga. Może być różnie oczywiście ale będzie dobrze Tak był karny po domniemanym łokciu w głowę ale bramkarz obronił. Mieli ponad 10 minut na czerwie ale woleli nie wygrać ????zverev nie wygra 2-0, karny był ?, osłabiłes mnie dodatkowo ????
Saszka wie co się robi z takimi zniewiescialcamizverev nie wygra 2-0, karny był ?, osłabiłes mnie dodatkowo ????
dyscyplina ? ciężko napisać?Moskwa 3,6 lekko
Warcabydyscyplina ? ciężko napisać?