lukaszk111
Użytkownik
Osaka 2:0 5.0@ sts
Taki bts+over 2.5 @2.95 to chyba dobry pomysł.Dzis mi sie widzi strzelanina w meczu Marsylia _ Atletico
Wg mnie tak.Taki bts+over 2.5 @2.95 to chyba dobry pomysł.
Trzeba spojrzeć też na drugą drużynę. Skoro już doszli do finału to nie będą się oszczędzać. Raczej grali radosny futbol nastawiony na atak, więc jeżeli się już Marsylia otworzy to Atletico nie będzie wracać z piłką i "nie nie nie strzelamy im, cofamy na własną połowę" ???? Myślę, że Atletico się może zdziwić warunkami jakie postawi Marsylia, tez mi się zdaje, że będzie otwarty mecz z bramkami. Oczywiście można się mylić i będzie jak piszesz czyli zabity mecz na 1:0. No ale po jakiejś stronie trzeba się opowiedzieć, mi się akurat tak zdajePrzecież Atletico lubi grać na 1:0 szczególnie w takich meczach. To mecz o sporą stawkę oba zespoły będą grały by nie przegrać.
... czyli dokładny wynik 1:1 Tak?Btts I under 2.5 jest za @6 ????
Pogralem to ????
Tak ????... czyli dokładny wynik 1:1 Tak?
No innego wyniku z takiego typu nie wyczarujesz ????... czyli dokładny wynik 1:1 Tak?
... pod warunkiem że zaświeci na zielonoNo innego wyniku z takiego typu nie wyczarujesz ????
Hehe a ja myślę że lepiej zaczekać na lajfa ????No innego wyniku z takiego typu nie wyczarujesz ????