U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Kontaveit @1.57 chce pograć ale co do tego dołożyć...?
Miał ktoś kiedyś przypadek na fortunie, że nie mógł zagrać żadnego zakładu, bo od razu wyświetla się "oczekuj na autoryzację" a po niej obniżany jest każdy kurs, pomimo że na stronie dalej pozostaje ten, który się chciało zagrać wcześniej?Kontaveit @1.57 chce pograć ale co do tego dołożyć...?
Ładne jajca ????Miał ktoś kiedyś przypadek na fortunie, że nie mógł zagrać żadnego zakładu, bo od razu wyświetla się "oczekuj na autoryzację" a po niej obniżany jest każdy kurs, pomimo że na stronie dalej pozostaje ten, który się chciało zagrać wcześniej?
Nie mogę zagrać nawet za śmieszne 50zł bo od razu kurs mi zjeżdża na dane zdarzenie przykładowo z 2.65 na 2.35.. Jak to nie błąd tylko limit w takiej formie, to pogratulować tej firmie.Ładne jajca ????
Może odlicza podatek ????Nie mogę zagrać nawet za śmieszne 50zł bo od razu kurs mi zjeżdża na dane zdarzenie przykładowo z 2.65 na 2.35.. Jak to nie błąd tylko limit w takiej formie, to pogratulować tej firmie.
FRANCJA Zagraj zakład na finał Ligi Europy i otrzymaj bonus 50 PLN!Ktoś mógłby mnie poinformować jaka jest dzisiaj promocja na forbet „droga do Moskwy” bo z telefonu nie mogę nic zobaczyć
W promocji mogą wziąć udział jedynie osoby zapisane do Droga do MoskwyNie wiesz może czy ten finał chodzi o 1x2 czy można jakieś overy i inne ?
Ładnie spadlo w 3 minuty z 3.66 do 3.0Bali Pure 3.46 siatka o 10 kursy już lecą
Jak nie wejdzie to nie gram już tej dyscypliny
Jeszcze w dublu z Dominikaną 11.20
U ruskiego jak zagrałem spadło na 2.70 potem wróciło znowu na 3.46 a teraz jest 2.87Ładnie spadlo w 3 minuty z 3.66 do 3.0
Ja mam aplikacje na telefonie bo wolę ten interfejs i tu takich cudów nie ma.U ruskiego jak zagrałem spadło na 2.70 potem wróciło znowu na 3.46 a teraz jest 2.87
W ogóle ten buk jest dziwny przed zalogowaniem mam większe kursy niż po zalogowaniu Np jak jest linia 1.86 to po zalogowaniu mam 1.77 Na tym forum już wcześniej czytałem że oni tak robią