1,8K cosmograf Użytkownik Maj 6, 2018 #5241 ma ktoś jakiś dobry stream w HD bez zacinki do ELEVEN SPORTS 1 do meczu Barca - Real?
29 jankoo Użytkownik Maj 6, 2018 #5245 Kurs pre 1,51, nie był do gry. Aek wszystko trafia i widać motywacje,grają u siebie. Kliknij aby rozwinąć... Widze swiatelko w tunelu jakies tam szanse maja
Kurs pre 1,51, nie był do gry. Aek wszystko trafia i widać motywacje,grają u siebie. Kliknij aby rozwinąć... Widze swiatelko w tunelu jakies tam szanse maja
22,3K gonza Użytkownik Maj 6, 2018 #5246 link do FCB na wczoraj Kliknij aby rozwinąć... http://tele-wizja.ru/stream-7/ ale z komentarzem angielskim
link do FCB na wczoraj Kliknij aby rozwinąć... http://tele-wizja.ru/stream-7/ ale z komentarzem angielskim
1,2K siadlo Użytkownik Maj 6, 2018 #5247 Aek to weźmie. Cioty wczoraj tez tak zaczeli z Ludwikami, ale Aek, to nie niemcy. Kliknij aby rozwinąć... Zbliżyli sie na 3pkt także.. czekamy
Aek to weźmie. Cioty wczoraj tez tak zaczeli z Ludwikami, ale Aek, to nie niemcy. Kliknij aby rozwinąć... Zbliżyli sie na 3pkt także.. czekamy
29 jankoo Użytkownik Maj 6, 2018 #5248 Aek to weźmie. Cioty wczoraj tez tak zaczeli z Ludwikami, ale Aek, to nie niemcy. Kliknij aby rozwinąć... No nic trzeba isc na calosc i gram na Monako po 2.39 1xbet
Aek to weźmie. Cioty wczoraj tez tak zaczeli z Ludwikami, ale Aek, to nie niemcy. Kliknij aby rozwinąć... No nic trzeba isc na calosc i gram na Monako po 2.39 1xbet
5,7K tomek80 Użytkownik Maj 6, 2018 #5249 No nic trzeba isc na calosc i gram na Monako po 2.39 1xbet Kliknij aby rozwinąć... Takie powroty kosztują, bez sensu brac teraz Monako. Powodzenia
No nic trzeba isc na calosc i gram na Monako po 2.39 1xbet Kliknij aby rozwinąć... Takie powroty kosztują, bez sensu brac teraz Monako. Powodzenia
29 jankoo Użytkownik Maj 6, 2018 #5250 Takie powroty kosztują, bez sensu brac teraz Monako. Powodzenia Kliknij aby rozwinąć... No dobra miales racje wtopa na maxa pieknie sie wydymalem
Takie powroty kosztują, bez sensu brac teraz Monako. Powodzenia Kliknij aby rozwinąć... No dobra miales racje wtopa na maxa pieknie sie wydymalem
1,2K siadlo Użytkownik Maj 6, 2018 #5252 delete Monaco, kosz 2,1 Joventut 1,7 Faktycznie podajesz dyscypline ???? Manresa 1,83 Kliknij aby rozwinąć...
delete Monaco, kosz 2,1 Joventut 1,7 Faktycznie podajesz dyscypline ???? Manresa 1,83 Kliknij aby rozwinąć...
4,5K mlk Użytkownik Maj 6, 2018 #5253 No podoba mi się dzisiejsze El Classico. W przerwie do pobrania karteczki tylko jeszcze nie wiem czyje ????
No podoba mi się dzisiejsze El Classico. W przerwie do pobrania karteczki tylko jeszcze nie wiem czyje ????
2,8K brajanusz Użytkownik Maj 6, 2018 #5255 Real nie przegra 2,1... mocniej ???? Kliknij aby rozwinąć... Czerwo dla Barcy. W końcu grane grubiej ???? ???? ????
Real nie przegra 2,1... mocniej ???? Kliknij aby rozwinąć... Czerwo dla Barcy. W końcu grane grubiej ???? ???? ????
4,5K mlk Użytkownik Maj 6, 2018 #5256 Hihi Fortuna zwinęła ofertę kartkową z listy ???? Zagrał bym Casemiro gdybym miał, myślę, że Modric też dostanie. A tak w ogóle to będzie jeszcze jedno czerwo zobaczycie ????
Hihi Fortuna zwinęła ofertę kartkową z listy ???? Zagrał bym Casemiro gdybym miał, myślę, że Modric też dostanie. A tak w ogóle to będzie jeszcze jedno czerwo zobaczycie ????
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Maj 6, 2018 #5258 Monaco +6,5 @1,82 Kliknij aby rozwinąć... 0,5 pkt ????