L
45K
lubuszanin
Użytkownik
W Zielonej kibice przywitali Jasona Doyla napisem.JASON WHY???FOR MONEY!!! ???? ????
Etap 3 (Giro d'Italia 2018)
Kolarstwo / Giro d Italia / Etapy
Dziś 11:40
Najlepsza pozycja w klasyfikacji końcowej
Mareczko, Jakub (Mareczko, Jakub - Guardini, Andrea)
1.45- Etap 3 (Giro d'Italia 2018)
Kolarstwo / Giro d Italia / Etapy
Dziś 11:40
Najlepsza pozycja w klasyfikacji końcowej
Modolo, S. (Modolo, S. - van Poppel, Danny)
1.60
Wszystko się potwierdziło. Vakifbank 3:0 W setach do 17 11 i 16. Prawdziwy wielki finał lm.Jutro czuje gwałt na drużynie alba Blaj jeżeli dociagna mecz z Galatasaray. Niewiadomą będzie strefa mentalna congeliano bo miały 12:9 I przegrały tb. Siatkarsko są lepsze od galaty czy rumunek.
A tak poza tym powinni te finały dawać mocnym ekipą a nie jak do tej pory bo to zaklamuje obraz całego sezonu że taka alba będzie 2 w edycji lm gdzie z zespołów startujących to co najmniej 6-7 jest lepszych ale mieli pecha w losowaniu. Tu też trafili najlepiej bo congeliano czy vakifbank to zespoły kilka klas wyżej.
Opłacało się pograćStrasznie kusi mnie dzisiaj under 2.5 @2.22 w meczu Chelsea z Liverpoolem. Niby hit kolejki, niby czołowy strzelec i mają być fajerwerki, a ja się spodziewam spotkania przesiąkniętego pozycyjną klepanką... Czy ktoś myśli podobnie?
Elenii Danilidou win kurs 3.
Joventut 57-49
A mi to Monako zamyka ako i cos czuje ze bedzie ciezkoŻabojady z taką grą to nie mają czego szukac, dac sobie wrzucic 53pkt....
Kurs pre 1,51, nie był do gry.A mi to Monako zamyka ako i cos czuje ze bedzie ciezko