>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Zapraszam do tematu mego
Pograne
Finy 1 tercja over 1,5 2
over 5,5 2.25
Narazie jest zysk z hokeji na tą chwile obecną po zakończeniu meczy z godziny 12:15 i 16:15
Czekamy na Finów tylko
kto chce inne spotkanie do do Vip Typy zachęcam do Kreatywnego ,ładnie wyczaił Niemców Overka
Ja wyczaiłem najnizszą linie i 1 połowa 1,5
Miłego popołudnia życzę
będe później

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Jutro czuje gwałt na drużynie alba Blaj jeżeli dociagna mecz z Galatasaray. Niewiadomą będzie strefa mentalna congeliano bo miały 12:9 I przegrały tb. Siatkarsko są lepsze od galaty czy rumunek.
A tak poza tym powinni te finały dawać mocnym ekipą a nie jak do tej pory bo to zaklamuje obraz całego sezonu że taka alba będzie 2 w edycji lm gdzie z zespołów startujących to co najmniej 6-7 jest lepszych ale mieli pecha w losowaniu. Tu też trafili najlepiej bo congeliano czy vakifbank to zespoły kilka klas wyżej.
Wszystko się potwierdziło. Vakifbank 3:0 W setach do 17 11 i 16. Prawdziwy wielki finał lm.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Strasznie kusi mnie dzisiaj under 2.5 @2.22 w meczu Chelsea z Liverpoolem. Niby hit kolejki, niby czołowy strzelec i mają być fajerwerki, a ja się spodziewam spotkania przesiąkniętego pozycyjną klepanką... Czy ktoś myśli podobnie?
Opłacało się pograć ;)

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
skuszam sie na ręczną ostatni raz
Drammen HK - OIF Arendal 1 1.70
Drammen HK - OIF Arendal -1,5 1.95
Stawki-100

strzala 377

strzala

Użytkownik
Ma ktoś stream do Williams - Higgins ? Poprzedni stream, bardzo fajny (raz jeszcze dzięki!) niby miał nadawać ale leci tam eurosport2 na którym samochodami się ścigają..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom