1:0 szkoda ???? po pierwszej bramce było mnóstwo czasu żeby coś dołożyć.Brisbane Knights - Mt Gravatt Hawks over 1,5 1,87
Wczoraj pobrałem under 76,5 w dublu z Widad.Kembata Durame under 12,5 bramki @2,10 (piłka ręczna)
Under 66,5 bramki w meczu Gabon - Durame @2,85 (ręczna)
I jeszcze underek tutaj też naLecimy z ręczną!
JS Kinshasa wygra różnicą 1-5 bramek @2,85 STS
Under 50,5 bramki w meczu Widad Smara - JS Kinshasa @2,95
Oglądałem ich mecze, podobali mi się, nie rzucam typów na odczepne, chyba że to mi sugerujeszWczoraj pobrałem under 76,5 w dublu z Widad.
Nie wiem co Ty widziałeś w kameruńskie zespole że na nich grałeś
Spoko. Dla mnie to Ty z ręcznej jesteś jednym z lepszych a może i najlepszym typerem.I jeszcze underek tutaj też na
#Rozliczonko
Oglądałem ich mecze, podobali mi się, nie rzucam typów na odczepne, chyba że to mi sugerujesz
Oglądałem mecz Widaru z drużyną etiopską, amatorami, którzy nie potrafili składnie akcji przeprowadzić, a mimo to rzucili im prawie 30 bramek, a sam Widar mimo gry I składem zagrał tam słabiutko, idąc nosem piłki ręcznej w życiu nie mogła się udać wygrana Widaru nad Kabylie, ale jak widać sport to sport. Jedziemy dalej, później też są ciekawe spotkania ????Spoko. Dla mnie to Ty z ręcznej jesteś jednym z lepszych a może i najlepszym typerem.
Ja grałem w ciemno bo uważam że marokański handball wyżej stoi od kameruńskiego i wydawało mi się że kursy na mecz źle zostały wystawione.
Prezes to chyba Komso ???? on tez widzialem reczna wiekszosc , do tego takie ligi jak izraelska kobiet itp. ????Oglądałem mecz Widaru z drużyną etiopską, amatorami, którzy nie potrafili składnie akcji przeprowadzić, a mimo to rzucili im prawie 30 bramek, a sam Widar mimo gry I składem zagrał tam słabiutko, idąc nosem piłki ręcznej w życiu nie mogła się udać wygrana Widaru nad Kabylie, ale jak widać sport to sport. Jedziemy dalej, później też są ciekawe spotkania ????
zagrali tą końcowke jakby wcale im nie zależało, B- klasa????Jeju gol 2,50
Grali o nic a Tajowie o awanszagrali tą końcowke jakby wcale im nie zależało, B- klasa????
Czajnik pozostanie czajnikiem . Przepraszam za typ na tego o to klienta .Jednak Lopez więc Paire mecz @1,62 1xbet.
raczej zzagrałem w STS kosza under 214.5 pkt, wynik 107-107, 2 sek do konca, będzie liczyło się z dogrywka czy bez?
Kiedy to grałeś ? Po slabej 3 kwarcie trza grac over, chociaż tu wejdzie dzięki dogrywce.zagrałem w STS kosza under 214.5 pkt, wynik 107-107, 2 sek do konca, będzie liczyło się z dogrywka czy bez?