Jeonbuk under 1.5 gola @ 1,60 iforbet
W 1 rundzie na dolgopplova który wraca po kontuzji więc raczej powinien ogarnąć a tu w ciągu 2 dni rozegrać 3 mecze na kortach ziemnych to wysiłek nie mówię że jaziri wygra na pewno ale warto spróbowaćBywały sytuacje że zawodnicy grali w sobotę dwa mecze na różnych turniejach. Na jednym półfinał po czym jechali na kwalifikacje w drugim by w niedzielę wrócić na finał na pierwszym. No ale to na niższych szczeblach.
Poza tym tu ma półfinał więc jakieś prawdopodobieństwo końcowego triumfu a tam mógłby odpaść w pierwszej rundzie. Także oszczędzać się nie będzie.
Tyle, że tu najpierw musi ogarnąć ćwierćfinał żeby być w półfinale więc to prawdopodobieństwo końcowego triumfu jest trochę mniejsze. Akurat w tym konkretnym meczu Jaziri wydaje się dobrym kierunkiemBywały sytuacje że zawodnicy grali w sobotę dwa mecze na różnych turniejach. Na jednym półfinał po czym jechali na kwalifikacje w drugim by w niedzielę wrócić na finał na pierwszym. No ale to na niższych szczeblach.
Poza tym tu ma półfinał więc jakieś prawdopodobieństwo końcowego triumfu a tam mógłby odpaść w pierwszej rundzie. Także oszczędzać się nie będzie.
MC rusza w poniedzialek a nie jutro ????Jaziri wygra seta @2
Edmund zgłoszony do MC które rusza jutro. Nawet gdyby swój mecz miał grać w poniedziałek to w marakeszu musiałby zagrać dziś 1/2 i ewentualny finał jutro. Nie wydaje mi się żeby chciał tak się eksploatować. W MC dużo większe pieniądze i punkty bo to Masters. Jaziri zostaje w Afryce bo jedzie na turniej do Tunezji.
Można drobnej jaziri mecz @3,3 i dw 2:0 @5
Na wieczór o10,5 W 1 secie u Karlovica @2,06
Jutro jest już 1 runda 5 spotkańMC rusza w poniedzialek a nie jutro ????
Wellington strzeli do HT @2,17
ok
Zostały doliczone 4 minuty do regulaminowych 90 i bodajże w około 94:30' goście w słupek strzelili także uffff . Koniec końców wynik pozostał bez zmian 2:1 i .Wellington Phoenix wygra mecz @1,84 w 1xbet (65' 2:1) .
Życzę powodzenia, ja tylko głośno myślałem nad kartkami w Southampton ???? Linia pewnie dlatego taka niska, że Chelsea dostaje najmniej kartek w lidze a Southampton niewiele więcej. Do tego sędziuje Mike Dean, który jest ... zabawny ???? Ale mimo to, chyba pomyślę nad tym bardziej i pewnie pogram. Oby weszło ????Sevilla - Villarreal / over 6,5 ŻK
Southampton - Chelsea / over 3,5 ŻK
Dynamo Moskwa - Lokomotiw / over 1,5
Jaziri - Edmund / Jaziri wygra seta
AKO: 11,17 w Totolotek
Coś takiego ułożyłem z forumowych propozycji i własnych przemyśleń Zagrane przez aplikację, a więc bez podatku Zobaczymy, co to będzie ????
No tak, ale ja też o tych kartkach myślałem właśnie, Chelsea może dostaje mało kartek, ale wystarczy nawet 1, bo gospodarze mogą 3 spokojnie wyłapaćŻyczę powodzenia, ja tylko głośno myślałem nad kartkami w Southampton ???? Linia pewnie dlatego taka niska, że Chelsea dostaje najmniej kartek w lidze a Southampton niewiele więcej. Do tego sędziuje Mike Dean, który jest ... zabawny ???? Ale mimo to, chyba pomyślę nad tym bardziej i pewnie pogram. Oby weszło ????
No to chyba nie zdążę ???? No cóż.Czaję się tutaj Queensland Lions 0-1 Gold Coast na over 1.5 gospodarzy, ale trochę za mały kurs jeszcze, żebym był usatysfakcjonowany. Pomimo tego, że mogę nie zdążyć, poczekam, zobaczymy co wyjdzie.
Jak dojdzie do finału to nie będzie grał w poniedziałek tylko we wtorek.Jaziri to dobry kierunek Edmund gra w poniedziałek 1 rundę MC, gdyby chciał wygrać ten turniej (co nie jest takie oczywiste) musiałby rozegrać 3 długie mecze na dość wolnej mączce. Spróbuję typów kolegi adika .