karny w ostatniej minucie ratuje typRoma vs Liverpool
over 5.5 @ 3.85
licze, ze w ostatnich minutach druzny sie maksymalnie otworza i wpadna jeszcze dwie brameczki.
karny w ostatniej minucie ratuje typRoma vs Liverpool
over 5.5 @ 3.85
licze, ze w ostatnich minutach druzny sie maksymalnie otworza i wpadna jeszcze dwie brameczki.
Przez głupote (pozdro) zarobiona kasaRoma 1x 2,56 stawka x3
Liverpool ma 3 bramki przewagi, potem odpuści
, , , i 2×... dla lepszego oglądania lecimy:
... over 1.5 bramki do przerwy @ 2.05
3x over 2.5 goli 10.5 roż 4.5 kart. @ 3.60
obie strzelą w pierwszej połowie @ 3.25
... obie strzelą w obu połowach @ 6.40
... LFC wygra Salah i Dżeko strzelą @ 10
... wszystko Unibet
Edit: sorry zabrakło jednego cornera, , , i 2×
Ps: szkoda bo do pełni szczęścia zabrakło tylko gola LFC w 2 połowie.
Forma żartu czy jakaś zaczepka ???? ?Przez głupote (pozdro) zarobiona kasa
Odpowiedź na krytyke. Ja nie pisze, że ktoś coś ... głupota... to sportForma żartu czy jakaś zaczepka ???? ?
Nic osobistego, cieszę się że wygrałeś ale po prostu nie lubię jak ktoś dodaję "all in, stawiam dom, 8stawek" etc (przynajmniej mało znani użytkownicy) bo często ludzie pobiorą typ i się na tym przejadą. Wygrałeś i fajnie ale spójrz z 2 strony, przy 1:2 zagrałeś 1x za 3xstawke, Roma strzeliła na 2:2 i już praktycznie było pewne że typ wejdzie bo będą dalej cisnąć z nadzieją a Liverpool się przestraszy i zacznie bronić, ale co gdyby przy wyniku 1:2 (mega bezpiecznym dla Live) nagle bramka na 1:3, Roma już z miejsca zrezygnowana 6 bramek do awansu(2 do twojego typu), w głowie rozczarowanie i wkurwienie i wątpię aby myśleli o "szacunku dla kibiców" więc moim zdaniem ten typ był 50-50 kto strzeli pierwsza bramkę a 3x stawka w 50-50 zawsze jest głupotą. Takie moje zdanie i jeszcze raz graty trafienia typu, dodam że sam typ nie był zły ale za pół/stałą stawkę ale nie 3x..Odpowiedź na krytyke. Ja nie pisze, że ktoś coś ... głupota... to sport
Mało znani..to co? Nie podadzą dobrego typu?N
Nic osobistego, cieszę się że wygrałeś ale po prostu nie lubię jak ktoś dodaję "all in, stawiam dom, 8stawek" etc (przynajmniej mało znani użytkownicy) bo często ludzie pobiorą typ i się na tym przejadą. Wygrałeś i fajnie ale spójrz z 2 strony, przy 1:2 zagrałeś 1x za 3xstawke, Roma strzeliła na 2:2 i już praktycznie było pewne że typ wejdzie bo będą dalej cisnąć z nadzieją a Liverpool się przestraszy i zacznie bronić, ale co gdyby przy wyniku 1:2 (mega bezpiecznym dla Live) nagle bramka na 1:3, Roma już z miejsca zrezygnowana 6 bramek do awansu(2 do twojego typu), w głowie rozczarowanie i wkurwienie i wątpię aby myśleli o "szacunku dla kibiców" więc moim zdaniem ten typ był 50-50 kto strzeli pierwsza bramkę a 3x stawka w 50-50 zawsze jest głupotą. Takie moje zdanie i jeszcze raz graty trafienia typu, dodam że sam typ nie był zły ale za pół/stałą stawkę ale nie 3x..
Zostaw to sobie na fajki. Oglądam ten mecz i się zastanawiam po cholerę ludzie grają tenis. Większego gówna nie ma. Wy z kasą nie macie co robić czy jak ?Delbonis 2.3
Podwójna
"Mało znani..to co? Nie podadzą dobrego typu?" Bardzo często tak bywa, nie masz żadnej próbki tego kogoś, nie wiesz czy właśnie siedzi na Hawajach z kasy od buka czy po ciemku siedzi zalokowany bo 4 komorników się dobija .Mało znani..to co? Nie podadzą dobrego typu?
Przejechał się ktoś na moim typie?
Wg mnie, Liverpool miał za cel awans (nawet przegrywając, jak się stało 2 golami), Roma cisnąć do końca, bo długo będą czekać na drugi taki raz w LM.
Piszesz, że głupota, a po strzeleniu przez Rome 2 gola, że już pewna ich wygrana.
No przecież jak piszesz, może strzelić Liverpool ???? No i te wkurwienie itd, jak piszesz.
Oglądając mecz po prostu nie wypadało grać inaczej, jak na Romę ???? Czyż nie? ????
Bez urazy, ale takie jest moje zdanie. Pozdrawiam serdecznie