L
45K
lubuszanin
Użytkownik
NiestetyFortaleza__Orsomarso (Kolumbia)
Btts @ 3.75
NiestetyFortaleza__Orsomarso (Kolumbia)
Btts @ 3.75
LeBron sam tego nie wygra.Scenariusz na NBA:
Bohater LeBron pokrywa over wyrównując stan rozgrywki między drużynami Cavs i Indiany. Amerykański sen.
Ktoś popiera?
Kurcze, to już nie mam pomysłów na NBA. Myślałem, że nawrzuca punktów jak dzik.LeBron sam tego nie wygra.
Może i Cavs to weżmie, ale w żadne ujemne hcp, to bym się nie pchał, oni są slabi i tyle, to i tak szczęście, że to Indiana.
Obym się mylił, sam nic nie gram, a na pewno nie na Cavs.
Kozlov - Young
Typ: Kozlov 2:0
Kurs: 2,14 w Fortuna
kurcze to było szybkieW takim razie gram:
Guastatoya over 1.5 @2.44
Możliwe, bo pewnie wyjdzie podkurrrr, ja odniosłem się do typu na Cavs, co nie znaczy,ze mogę się mylić. Jednak ta druzyna mnie kompletnie nie przekonuje,zeby grać w ich stronę.Kurcze, to już nie mam pomysłów na NBA. Myślałem, że nawrzuca punktów jak dzik.
W takim razie gram:
Spoko, ja właśnie miałem na myśli jego over w postaci 30.5. Też mnie nie przekonują ale zrobią jakie 90 pkt. A kto im to zrobi jak nie właśnie podkurzony LeBron. Ostatni dzwonek żeby pokazać kto rozdaje karty. To takie amerykańskieMożliwe, bo pewnie wyjdzie podkurrrr, ja odniosłem się do typu na Cavs, co nie znaczy,ze mogę się mylić. Jednak ta druzyna mnie kompletnie nie przekonuje,zeby grać w ich stronę.
ja dałem przynajmniej 29 pkt LBJ, i overki w meczach The Strongest i Club Brugge 1.5 wychodzi jakoś na podwojonko ???? Dla lepszego oglądania i emocji heheKurcze, to już nie mam pomysłów na NBA. Myślałem, że nawrzuca punktów jak dzik.
W takim razie gram:
AkoGuastatoya - Marquense over 1,5 1.26
Mpal. Grecia - UCR over 1,5 1.21
ako-1.52
gustanolaya over 2,5 1.82
takie na ryzyko widze
Powodzenia
ja obczajam u 18 MŚ teraz gram bo jutro spadną kursy na bank
Jak znajde jakiś ciekawy hokej to zapodam
Żadna presja, przecież Ci nie dam ignora, czy nie obrażę się, jak - odpukać - nie rzuci ???? Szukałem czegoś do dubelka z overem 5,5 i ten over LeBrona wydaje się rozsądny, a czy taki był zobaczymy za 3 godzinyDo diaska, to teraz jestem pod presją
W meczu Nashville też chyba wykręcą spory wynik.
To trzymam kciuki podwójnie