brajanusz
Użytkownik
4-2Napoli 2,1
4-2Napoli 2,1
gremioKilka piłeczek n aoverki
Gremio Porto Alegre U20 - Fluminense U20 over 2,5 1.75
Palmeiras U20 - Bahia U20 over 2,5 1.65
Galatasaray - Akhisar Beledie over 2,5 1.55
AA Batel - Operario Ferroviario over 2,5 1.50
Nikaragiu u 21 niegram bo kiedyś zagrałem i lipa ????
pewnie Juroszek zdenerwowal sie , ze wygrywasz i razem z toba duzo osob z forum ogrywa go z recznej ????https://forum.bukmacherskie.com/threads/sts-opinie.38100/page-40#post-6644537
Co powiecie na takie zachowanie ze strony bukmachera?
... qrwa niespodziewanie akurat Juve... Sampdoria + Juve win @ 2.24
Ledwie zipia pewnie,i limitują konta i zabierają prawidłowo wygrana kase.O czym to swiadczy?Mr.Juroszek i jego firma zmierza w otchłań ???? ????pewnie Juroszek zdenerwowal sie , ze wygrywasz i razem z toba duzo osob z forum ogrywa go z recznej ????
Niekoniecznie w otchłań, przejęli sporo klientów i mają się nieźle, z tego co wiem. Kilka dni temu mieli jakąś zwiechę, bo podobno ręcznie rozliczali kupony ????Ledwie zipia pewnie,i limitują konta i zabierają prawidłowo wygrana kase.O czym to swiadczy?Mr.Juroszek i jego firma zmierza w otchłań ???? ????
nigdy w zyciuReal 1x 1.80
5 x ale zbitaBournemouth - ManUtd
btts + under 3.5 do ht @1.80
Remis FT @3.90 1/4
Sampa - Bologna btts @1.80 1/2
Spal - Chievo btts @2.10 1/2
Verona - Sassuolo btts @1.90 1/2
Jakich klientów? Graczy po 2 zł?Mieszkam w mieście gdzie ostał im sie jeden punkt,a mieli 3.Puchy w nim że aż myszy rajcuja ???? ???? ???? .Paniusie z nudów pazury tylko szlifują,bo podłogi nie ma kto.Brak klientów ????Niekoniecznie w otchłań, przejęli sporo klientów i mają się nieźle, z tego co wiem. Kilka dni temu mieli jakąś zwiechę, bo podobno ręcznie rozliczali kupony ????
a jednakReal 1x 1.80