>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Kilka piłeczek n aoverki
Gremio Porto Alegre U20 - Fluminense U20 over 2,5 1.75
Palmeiras U20 - Bahia U20 over 2,5 1.65
Galatasaray - Akhisar Beledie over 2,5 1.55
AA Batel - Operario Ferroviario over 2,5 1.50
Nikaragiu u 21 niegram bo kiedyś zagrałem i lipa ????
gremio ✅
palmeiras ✅
Galata ⛔
aa batel brak wyniku
Ale jest dobrze tylko Galata zrypała bo to pucharek ,trudno i tak jest dobrze
Munchen wins ,Lions remis też 1 zawaliło trudno ,odrobimy na hokeju jutro ,niema co się napalać na piłke jak marnie idzie niestety

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Guastatoya - Marquense over 1,5 1.26
Mpal. Grecia - UCR over 1,5 1.21
ako-1.52
gustanolaya over 2,5 1.82
takie na ryzyko widze
Powodzenia
ja obczajam u 18 MŚ teraz gram bo jutro spadną kursy na bank
Jak znajde jakiś ciekawy hokej to zapodam

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
pewnie Juroszek zdenerwowal sie , ze wygrywasz i razem z toba duzo osob z forum ogrywa go z recznej ????
Ledwie zipia pewnie,i limitują konta i zabierają prawidłowo wygrana kase.O czym to swiadczy?Mr.Juroszek i jego firma zmierza w otchłań ???? ????

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Ledwie zipia pewnie,i limitują konta i zabierają prawidłowo wygrana kase.O czym to swiadczy?Mr.Juroszek i jego firma zmierza w otchłań ???? ????
Niekoniecznie w otchłań, przejęli sporo klientów i mają się nieźle, z tego co wiem. Kilka dni temu mieli jakąś zwiechę, bo podobno ręcznie rozliczali kupony ????

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Niekoniecznie w otchłań, przejęli sporo klientów i mają się nieźle, z tego co wiem. Kilka dni temu mieli jakąś zwiechę, bo podobno ręcznie rozliczali kupony ????
Jakich klientów? Graczy po 2 zł?Mieszkam w mieście gdzie ostał im sie jeden punkt,a mieli 3.Puchy w nim że aż myszy rajcuja ???? ???? ???? .Paniusie z nudów pazury tylko szlifują,bo podłogi nie ma kto.Brak klientów ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom