>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Virtus pro - Space soldiers: cobble train Mirage. Obie drużyny wyglądają na dniach naprawde dobrze. Moze byc 2:0 moze byc 0:2 albo i 2:1 i 1:2, mapki dobre dla obu drużyn
Over 26,5 1mapa @1.85
Over 26,5 2mapa @1.85
Wynik skipuje bo nie jestem przekonany, na pewno warto uderzać vp prędzej bo kurs wyższy a mecz typowy 50-50, No ale po prostu nie jestem przekonany

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
witam ???? takie cos skleiłem na dziś https://zapodaj.net/9771a29d4bb07.jpg.html :&gt; spore wzrosty na Alger - walcza o top 3 , pokonali przedostatnio 4-0 Oran który jest na 2 miejscu , gospodarze walcza o unikniecie spadku stad te wachania , kontrować ? czekac ? za zamek daja 90
sam nie wiem , a na live mozna zamykac tam ? duzy wzrost z 1,9 na 2,8 - moze chca odstraszyc graczy , by nie stawiali na Alger , poczekaj jeszcze i obserwuj

tyksiol 3,4K

tyksiol

Użytkownik
sam nie wiem , a na live mozna zamykac tam ? duzy wzrost z 1,9 na 2,8 - moze chca odstraszyc graczy , by nie stawiali na Alger , poczekaj jeszcze i obserwuj
można zamykac na razie daja 90 zeta za 20 zl wkładu :&gt; ale ze Alger tak odpuści ? :&gt;
i tak Trinec zaczyna o 17 także zobaczymy jak to się rozwinie ????

stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
Jak ktoś chce obejrzeć antyfutbol, to zapraszam do meczu Al-Karmel - AL-Sareeh - Sareeh znowu postawione w takiej sytuacji, że co kontakt to przeciwnicy się kładą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom