@3.2 etotoChorwacja 2
Sibenik - Lucko
Typ: X Kurs: 2.95
start 16:30
5:2 w tb i 6:7 ladniee
i Fajnie zagraliVirtus.Pro - Space Soldiers (2 mapa) @2,05 tutaj mocniej
Virtus.Pro (+3.5) - Space Soldiers (1 mapa) @1,66
Sevilla gra radosną i odważną piłkę, potrafili u siebie włożyć 2 bramki Barcelonie, z drugiej strony Bayern rozjechał walcem Borussię. Na pewno w Sevilli będzie bolał brak Banegi czy doświadczonego Navasa. Bayern to faworyt ale czy warto sobie psuć nerwy ? Takie moje 3 grosze.co myslicie o grubym wjezdzie na Bayern dzisiaj?
Virtus pro - Space soldiers: cobble train Mirage. Obie drużyny wyglądają na dniach naprawde dobrze. Moze byc 2:0 moze byc 0:2 albo i 2:1 i 1:2, mapki dobre dla obu drużyn
Over 26,5 1mapa @1.85
Over 26,5 2mapa @1.85
Wynik skipuje bo nie jestem przekonany, na pewno warto uderzać vp prędzej bo kurs wyższy a mecz typowy 50-50, No ale po prostu nie jestem przekonany
bts ja bym gral ????co myslicie o grubym wjezdzie na Bayern dzisiaj?
ja mysle, ze Bayern juz w pierwszym meczu bedzie chcial rozstrzygnac losy dwumeczu a na kazdej pozycji maja przewage, wiec dla mnie jedynie czerwona kartka moze zepsuc ten typ, a myslisz ze jak obstawie inny mecz o podobnym kursie za podobnie wysoka stawke to nerwy nie beda zepsute? jak dla mnie Bayern to dzisiaj mega lokata i chce wlozyc spora sume ale szukam rowniez opinii innychSevilla gra radosną i odważną piłkę, potrafili u siebie włożyć 2 bramki Barcelonie, z drugiej strony Bayern rozjechał walcem Borussię. Na pewno w Sevilli będzie bolał brak Banegi czy doświadczonego Navasa. Zapewne Bayern to faworyt ale czy warto sobie psuć nerwy ? Takie moje 3 grosze.
3:6 brak słów ..Watson set @1,75 1xbet przy stanie 3:3 .
zamiast zmeczyć ją, to próbuje na siłe z nią odbijać... co z nia jest nie tak?watson jak przegra z tym potworkiem to moze juz dac sobie spokoj z tenisem. Co ona w ogole gra
hahah odda wszystkie swoje serwisy dziwka
A daj spokój, ja chce o tym meczu jak najszybciej zapomnieć ???? Dobrze że dzisiaj duży wybór i będzie na czym odrabiać) ????
To żeśmy razem z mchal za bardzo docenili vp i nie docenili turasow. Te kursy to niezła pułapka była, jak dzieci złapani ????