L
45K
Wszystkie mecze sa smierdzace,ale gdzies trzeba szukac zapachu pieniedzy ???? ????Lubuszanin,niby Ta Mitra atakuje ale smierdzi ten mecz jak cholera. Teraz o1,5 @2,6 a przed meczem @1,14. No nic, nie bede zamykal. Ale doloze remis po @2,25
Rafcio, wiesz cos wiecej o tym meczu Empoli? Tez go mam na muszce.
Na fortunie info że przerwanepanowie wiecie co sie dzieje w meczu Selungur vs Kaula lumpur? juz 20 min doliczyli
Azjatyckie mafie dzialajaBiore ta Indonezje over 1,5
@2,56
Zerknalem do tematu i jakbym musial na sile cos negatywnego powiedziec to Szwedzi dopiero zaczynaja sezon wiec ciezko tam cokolwiek prorokowac, w league 1 i 2 nie gram short-priced teams bo to jest poziom bliski amatorce i praktycznie zawsze warto szukac value a nie pewniakow. Plymouth dla mnie dzisiaj value na singla, choc chyba cos jest na rzeczy bo kurs tam rosnie na gosci od wczoraj wiec pewnie o czyms nie wiem. Ogolnie to fajne duble, moze jakis sobie pogram od ciebie ???? Tak czy inaczej powodzenia ????peffki peff na dziś w temacie, calanau prosze o opinie
Nozna,
Znamya Truda DW 2-0 do przerwy @ 3
Ogólnie goście tutaj powinni konkretnie polecieć, warto handi jakieś ciekawe połapać.
No teraz sie dowiedzialem, ze ten mecz zostal przelozony z powodow slabych warunkow pogodowych.Plymouth dla mnie dzisiaj value na singla, choc chyba cos jest na rzeczy bo kurs tam rosnie na gosci od wczoraj wiec pewnie o czyms nie wiem.
Dopiero zobaczyłem, że pytałeś o ten mecz. Wrzuciłem typ i musiałem wyjść, sorki.Lubuszanin,niby Ta Mitra atakuje ale smierdzi ten mecz jak cholera. Teraz o1,5 @2,6 a przed meczem @1,14. No nic, nie bede zamykal. Ale doloze remis po @2,25
Rafcio, wiesz cos wiecej o tym meczu Empoli? Tez go mam na muszce.