>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
R 35

rybson77

Użytkownik
Co Ty tu świrujesz chłopie patrzyłem przed Twoim typem i kurs w maksie był 2,20, no nie rób tutaj z kolegów cymbałów.
Typ na minus, 14-16 ????
Dla potwierdzenia daje potwierdzenie kursu +5, co prawda nie jest to 5.40, bo pisałem na szybko żeby ktoś mógł połapać, ale over 5.

Otrzymane punkty reputacji: +9
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Typ na minus, 14-16 ????
Dla potwierdzenia daje potwierdzenie kursu +5, co prawda nie jest to 5.40, bo pisałem na szybko żeby ktoś mógł połapać, ale over 5.
To przepraszam kolego, na STS był 2,20 tak jak pisałem i stwierdziłem, że no nie możliwe, żeby aż o 3 kurs mógł się różnić.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Mousesports - HellRaisers (2 mapa) @2,35
Grałem to samo, a miałem grać 2:0 mouz, gdyby nie ta runda gdzie oskar pozamiatał z awp gdzie myszy miały 2 bronie tylko to mogło być spokojnie, a tak to HR musiało full eco wygrać ????

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Grałem to samo, a miałem grać 2:0 mouz, gdyby nie ta runda gdzie oskar pozamiatał z awp gdzie myszy miały 2 bronie tylko to mogło być spokojnie, a tak to HR musiało full eco wygrać ????
Fakt, szkoda tamtej rundy i jeszcze bardziej szkoda 3 rundy, gdzie też przegrali na czyste eko zamiast uciec ekonomicznie myszą, no nic zobaczymy.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Fakt, szkoda tamtej rundy i jeszcze bardziej szkoda 3 rundy, gdzie też przegrali na czyste eko zamiast uciec ekonomicznie myszą, no nic zobaczymy.
Gruby choke, 4v2 i 2v1 przegrane w ciągu 4 rund... miałem wzięte 2:0 @2.10 i wtedy sprawdziłem mouz na cobblu i zagrałem mapę 2 na HR... ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom