>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
strzala 377

strzala

Użytkownik
Czy spotkanie w Lidze Mistrzów piłki ręcznej Montpellier - Barcelona to spotkanie rewanżowe? Jeśli tak, to jaki wynik był w pierwszym meczu, w Hiszpanii?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Czy spotkanie w Lidze Mistrzów piłki ręcznej Montpellier - Barcelona to spotkanie rewanżowe? Jeśli tak, to jaki wynik był w pierwszym meczu, w Hiszpanii?
tak ciężko wejść na flashscore i sprawdzić czy grali ostatnio? Jest nawet info że to 1 mecz.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
A oglądasz to spotkanie ?
Tego akurat nie, wiem, że tam jest kijowy poziom. Ale moim zdaniem brak powołania Mierzeja się w żaden sposób nie broni biorąc pod uwagę fakt powołania np Peszki. Spokojnie mógł go spróbować w towarzyskich

drexler 570

drexler

Użytkownik
To ich pierwszy mecz.Witaj Strzałka, dziś uczta snookerowa, jakie typy na finał? Ja chyba zagram Sullivana i over 15,5 i czekam aż wystawia ofertę na setki w meczu.

strzala 377

strzala

Użytkownik
To ich pierwszy mecz.Witaj Strzałka, dziś uczta snookerowa, jakie typy na finał? Ja chyba zagram Sullivana i over 15,5 i czekam aż wystawia ofertę na setki w meczu.
Serwus! Pierwsze spotkanie, tak? I będzie rewanż w Barcelonie? Hmm korci mnie spróbować delikatnie w stronę gospodarzy. Owszem, dziś wielka uczta snookerowa! Ale obawiam się, że jednostronna ;) Osa to bierze a kurs w okolicy 1.3 to dobry kurs na takie zdarzenie ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Stuttgart wygra I połowę @4,80 (ręczna)
Lipsk ma bardzo cieniutkie pierwsze części spotkań

Otrzymane punkty reputacji: +13
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Po 15 minutach gry kurs zbity z nawet 7,90 w STS do 1,09. ;)
Jak co tydzień ręczna z Prezesem ;)

Otrzymane punkty reputacji: +14
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Nie ruszam dalej bo złapałem dwa razy najpierw po kursie 4,80 potem po 9 i jestem w sumie na cały dzień zarobiony. A Lipsk odkąd prowadzi je Biegler gra jakoś w kratkę, gorsza połowa, lepsza połowa i na zmianę. Dlatego no bet dalej.

gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
Nie ruszam dalej bo złapałem dwa razy najpierw po kursie 4,80 potem po 9 i jestem w sumie na cały dzień zarobiony. A Lipsk odkąd prowadzi je Biegler gra jakoś w kratkę, gorsza połowa, lepsza połowa i na zmianę. Dlatego no bet dalej.
Chyba Znów zaspałem ????
Brawo za typ.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom