marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
Melbourne over 1,5 @3,2
Melbourne over 1,5 @3,2
tak ciężko wejść na flashscore i sprawdzić czy grali ostatnio? Jest nawet info że to 1 mecz.Czy spotkanie w Lidze Mistrzów piłki ręcznej Montpellier - Barcelona to spotkanie rewanżowe? Jeśli tak, to jaki wynik był w pierwszym meczu, w Hiszpanii?
Tego akurat nie, wiem, że tam jest kijowy poziom. Ale moim zdaniem brak powołania Mierzeja się w żaden sposób nie broni biorąc pod uwagę fakt powołania np Peszki. Spokojnie mógł go spróbować w towarzyskichA oglądasz to spotkanie ?
To ich pierwszy mecz.Witaj Strzałka, dziś uczta snookerowa, jakie typy na finał? Ja chyba zagram Sullivana i over 15,5 i czekam aż wystawia ofertę na setki w meczu.Czy spotkanie w Lidze Mistrzów piłki ręcznej Montpellier - Barcelona to spotkanie rewanżowe? Jeśli tak, to jaki wynik był w pierwszym meczu, w Hiszpanii?
Serwus! Pierwsze spotkanie, tak? I będzie rewanż w Barcelonie? Hmm korci mnie spróbować delikatnie w stronę gospodarzy. Owszem, dziś wielka uczta snookerowa! Ale obawiam się, że jednostronna Osa to bierze a kurs w okolicy 1.3 to dobry kurs na takie zdarzenie ????To ich pierwszy mecz.Witaj Strzałka, dziś uczta snookerowa, jakie typy na finał? Ja chyba zagram Sullivana i over 15,5 i czekam aż wystawia ofertę na setki w meczu.
Pograne za bardzo drobne, dziękiStuttgart wygra I połowę @4,80 (ręczna)
Lipsk ma bardzo cieniutkie pierwsze części spotkań
RozliczamStuttgart wygra I połowę @4,80 (ręczna)
Lipsk ma bardzo cieniutkie pierwsze części spotkań
TVB prowadzi 14:9Po 15 minutach gry kurs zbity z nawet 7,90 w STS do 1,09.
Jak co tydzień ręczna z Prezesem
Wellington Phoenix - Brisbane Roar x @ 3,35 iforbet
Chyba Znów zaspałem ????Nie ruszam dalej bo złapałem dwa razy najpierw po kursie 4,80 potem po 9 i jestem w sumie na cały dzień zarobiony. A Lipsk odkąd prowadzi je Biegler gra jakoś w kratkę, gorsza połowa, lepsza połowa i na zmianę. Dlatego no bet dalej.