U
0
Usunięty użytkownik 153241
Gość
Peliwo ???? Podziękowania za analizę z działu tenisowego dla typera "wielki gracz" .Nick wiele mówi. Ja tylko wyczekałem podbitkę....
To ładnia ci poszło oby tak dalej ,ja tam nie zaglądałem niestety ,na dzisiaj musze zrobić jakieś ako spore z tenisa pomozesz czy wpaśc po południu tak o 11 albo o 13 bo musze isć puscić coś i wygrać wkońcu przed Świetami ale tak ako ponad 10 musimy zrobić ,albo ponad 5 żeby sie opłaciło za 100Peliwo ???? Podziękowania za analizę z działu tenisowego dla typera "wielki gracz" .Nick wiele mówi. Ja tylko wyczekałem podbitkę....
Zamora tylkoZrobiłem piłke
Zamora FC - Deportivo Tachira
Total Over(1.5) 1.4
Monarcas Morelia W - Toluca W
Total Over(2.5) 1.36
Olimpia Asuncion - Club Sol de America
Total Over(1.5) 1.15
Huachipato - Union La Calera
Total Over(1.5) 1.29
Real Cartagena - Deportes Quindio
Total Over(1.5) 1.42
ako -4,.01
Zamora 1 kurs 2
Kusi real Cartegena po 2,5 kurs 2.30 ale jak chcecie ja spróbuje pograć takie overki delikatnie i zamore wygraną i overka 2,5 tez się skusze po 2.25
Delikatnie Proszęsobie coś wybrać ,mam nadzieje że będzie wygrane na PIŁCE
Można singielki pograć
a Olimpia nawet 2,5 kurs 1.56
Indiana Pacers - Los Angeles @1,9
 chociaż przez chwilę w końcówce robiło się gorąco. Piękny koniec dnia
Brooklyn - Memphis @2.75
I boooom . ???? ???? nba trzeba wiedzieć kiedy uderzyćdawno nie grałem NBA więc dziś sobie zagram:
Indiana
Philadelphia
San Antonio
ako: 2.35
Cavaliers
Indiana
ako: @2.62
Brooklyn
San Antonio
Philadelphia
ako: @2.24
Boston Bruins @2.02
Dobranoc ????
i wyszło na 0, ostatnia kwarta zabrakło im mocyIndiana + Phila i oddzielnie GSW, całe forum na Sas to chociaż ja przegram jak nie pyknie ????
Griffin dobry meczTrochę mnie presja zżera przed kolejnym typem. Bo może komuś nie wejdzie i się będzie złościł...
Tak na serio, każdy gra co chce i jak coś niech bierze swoje lepsze typy i nie zawraca dupy.
Na nocke NBA :
Sacramento 2,5
Brooklyn
Indiana
AKO 2,23
Jednak nieGiga Hitters siatka @3.5 moze comeback z 0-2 na 3-2