Czasem warto sprawdzic sklady, bo to raczej mecz do jednej bramki, Spurs z nożem na gardle...Ja coś w strone GSW bo korci strasznie ten kurs na nich
@e
Nie raz pokazywali jak mecz lepszy jako widowisko finansowe i jako marki drużyny to się spinaja
Świete słowa każdy ma swój rozumek i gra my jakbyśmy grali wszystko co tu każdy podaje to nawet niewiem ile by miał zysku i strat ,trza liczyć się z tym z eniema pewniaków tylko użytkowników przypuszczenia ,a nie zawsze wchodz afaworyci już pokazał Smyczek po 1.07 a tamten ponad 8 ,niema nic pewnegoTrochę mnie presja zżera przed kolejnym typem. Bo może komuś nie wejdzie i się będzie złościł...
Tak na serio, każdy gra co chce i jak coś niech bierze swoje lepsze typy i nie zawraca dupy.
Na nocke NBA :
Sacramento 2,5
Brooklyn
Indiana
AKO 2,23
Szpital w GSW:Czasem warto sprawdzic sklady, bo to raczej mecz do jednej bramki, Spurs z nożem na gardle...
P.S. Mialem Le Mans, po 2,5 dosyć grubo.
Myslalem,zemi serducho wyskoczy....co oni odpierdzielali w końcówce majac fajną przewage....
Piszę to bo już kilka razy się zdarzyło że ekipa która musi dawała ciała, wiem wiem Goldeni mega rezerwowo i może się okazać że grubo przegrająCzasem warto sprawdzic sklady, bo to raczej mecz do jednej bramki, Spurs z nożem na gardle...
P.S. Mialem Le Mans, po 2,5 dosyć grubo.
Myslalem,zemi serducho wyskoczy....co oni odpierdzielali w końcówce majac fajną przewage....
over 4,5 Ayr United U20 - Kilbride @ 1.80
DUNDALK 3-1Dundalk - Portadown -1,5 1 1.30
Dundalk - Portadown -2 1 1.44
Dundalk - Portadown -2,5 1.80
Dundalk - Portadown over 3,5 1.60
Dundalk - Portadown 1 połowa over 1,5 1.75
Dundalk - Portadown 1 połowa -1,5 1 2.45
Takie na 20:45 ostatni typ z PIŁKI gram
Dzisiaj nic nie idzie po za tenisem 1 który wszedł
Ymer E. - Giraldo S 1 1.33
Cepelova J. - Tomova V 1 1.33
Golubic V. - Rodionova Ar 1 1.20
ako-2.12
Dodin O. - Broady N. 1 1.82
WKLEJAM Z TAMTEGO TEMATU
dundalk 1 połowa over 1,5 2-1
Dundal handi -1,5 połowa
Reszta w grze
Tenis pada deszcz więc czekamy
Dundalk dał zarobić na 1 połowe ,czyżbym miał słaby okres przed nocką
Zobaczymy co będzie dalej
o Pół nocy czuje zamora wygrywa i over 1,5 po 1,40 a wygrana 1.90 też ładne kursy
Zgadza się, ale Spurs nie może pozwolic, sobie na porażke, tym bardziej z GSW w takim skladzie.Piszę to bo już kilka razy się zdarzyło że ekipa która musi dawała ciała, wiem wiem Goldeni mega rezerwowo i może się okazać że grubo przegrają
Ale ja wcale nie twierdze, żeby tego nie grać. Toż to NBA! Ale raczej jakieś handiPiszę to bo już kilka razy się zdarzyło że ekipa która musi dawała ciała, wiem wiem Goldeni mega rezerwowo i może się okazać że grubo przegrają
E. Najwyzej przyznam Wam racje Panowie
Tomcio, nie patrzylem jeszcze co tam dzis jest, ale w Meksyku w tym sezonie lubią postrzelac.DUNDALK 3-1
-2,5
-2 ZWROT
ale 1 polowa jest wygrana po niezłym kursie
Kolejne meczyki na 00 bede miał coś z overkow
Przecież to blamaż dla Popa, nie ma tu zadnych szans dziś Gsw,ale jak tam chcecie.Ale ja wcale nie twierdze, żeby tego nie grać. Toż to NBA! Ale raczej jakieś handi
W tym meczu bardziej powinno zależeć San Antonio, które chce wskoczyć na 6 miejsce, aby uniknąć w play off .... Golden State
Przekonałeś mnie. Bez wielkiej trójki GSW nie gram tutaj nic. Spursi z będącym w dobrej formie Aldridgem pocisnęli Sotę ostro. Tutaj powinno być jak Tomek pisze. Jak hando to tylko w stronę SASPrzecież to blamaż dla Popa, nie ma tu zadnych szans dziś Gsw,ale jak tam chcecie.
Dla mnie to tam z -15 pkt bedzie.
Dziękuje bardzo ale w mexyk to tylko kobietki grają Ligi dzisiaj niema niestetyTomcio, nie patrzylem jeszcze co tam dzis jest, ale w Meksyku w tym sezonie lubią postrzelac.