lamora365
Użytkownik
Będzie minisUkraina - Gruzja ręczna u20 over 58.5 @2.2
Będzie minisUkraina - Gruzja ręczna u20 over 58.5 @2.2
No i super dobry start 25:23 . Liczę na to , że kobietki z IBK dopadnie zmęczenie materiału gdyż dwa dni wcześniej grały 3 mecz z Hyundaikami , a Expresski odpoczywały . Tymbardziej grają u siebie i tak liczę po cichu na szybki dzisiaj wpierdziel przyjezdnym .
101-98 ????Melbourne - Adelaide over 192 @ 1.90
bedzie easy. W poprzednich 2 meczach ponad 200 pkt rzucali.
Wiecie jakim składem Urugwaj ?
Póki co zgodnie z planem 25:20 .No i super dobry start 25:23 . Liczę na to , że kobietki z IBK dopadnie zmęczenie materiału gdyż dwa dni wcześniej grały 3 mecz z Hyundaikami , a Expresski odpoczywały . Tymbardziej grają u siebie i tak liczę po cichu na szybki dzisiaj wpierdziel przyjezdnym .
Więc 2 set Seongnam Korea Expressway @1,73 1xbet.
też poszedłem w over tyle że w meczu 185,5Se za drobne zagram over 43pkt, pierwsza kwarta na Filipinach.
Czyli tak jak przypuszczałem jednak walka i urwanie seta 23:25 chociaż było blisko na remis po 24 .Póki co zgodnie z planem 25:20 .
3 set Seongnam Korea Expressway @1,64 1xbet. Ale w tym secie zarówno może być walka i jakoś mogą wygrać IBK albo w drugą stronę będzie miazga i szybkie 3:0 także jak pisałem wyżej max może być 3:1 .
Warto teraz w jabloniec wchodzic? Bo zaraz przed golem widzialem kursy skoczyly na @ 1.95 no i Pribram strzelil wiec sam juz nie wiem.Jablonec win 1.60