>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Azarenka vs Keys 2.05 *4-5
bet365

Da rade ???? Azarenka to top10 nie 186 miejsce jak obecnie....
Daleko jej do top10 w tej dyspozycji, nie ruszajcie gowna bo smierdzi
Jak będzie 1-1 w gemach w 2nd secie meczu Istomina, polecam Istomin 2nd set, jak będzie 1.7 to biorę

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Jak będzie 1-1 w gemach w 2nd secie meczu Istomina, polecam Istomin 2nd set, jak będzie 1.7 to biorę
Azarenka tez ogarnela, niestety bez profitow, ale tez i bez straty, wiec niepotrzebny &#39;RED ALARM&#39; ????

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
✅
@UP
Na przyszłość nie polecam Azarenki z kim by nie grała, niszczy zdrowie ludziom:p

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Juz pisze w notesiku&#39; Nigdy wiecej Azarenki&#39;...Kogos jeszczce mamy nie grac???? Bo mam pare typow na noc, a nie wiem czy jest zakaz czy nie ???? ????

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Kicker vs Tiafoe
Kicker over 10,5 gema
1,9 bet365

Kicker w marcu radzi sobie conajmniej przyzwoicie. Wygral Z Dzumhurem i Veselym oraz 2 tajbrejki z Andersonem.... Tu tez licze na wyrownana walke....

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Bez dwóch zdań Wyższe niż Ty
Ja wiem;) Ale nie wszyscy wiedza jaki jesteś &#39;Szpec&#39; ???? Pokaz, zrob to, wyzwol Swoja typerska sile. Ooooo daj Nam typy. Pojedzmy wszyscy na Kube w te wakacje;)
P.S. Tylko nie takie ze Ty dales cos po kursie 8 i piszesz ze to promocja jak kurs spadl do 2.5 ????
Ja wiem;) Ale nie wszyscy wiedza jaki jesteś &#39;Szpec&#39; ???? Pokaz, zrob to, wyzwol Swoja typerska sile. Ooooo daj Nam typy. Pojedzmy wszyscy na Kube w te wakacje;)
P.S. Tylko nie takie ze Ty dales cos po kursie 8 i piszesz ze to promocja jak kurs spadl do 2.5 ????
Nikt tego nie ruszy, wiec potem nie placz ze nie masz reputki (a tak juz bywalo nie raz, czyz nie???)

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Kicker vs Tiafoe
Kicker over 10,5 gema
1,9 bet365

Kicker w marcu radzi sobie conajmniej przyzwoicie. Wygral Z Dzumhurem i Veselym oraz 2 tajbrejki z Andersonem.... Tu tez licze na wyrownana walke....
Slaby typ, dla mnie to Tiafoe bierze.... Jak 2 set wygra Kicker jakims cudem to Tiafoe 3 set takie 90%

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Melbourne - Adelaide over 192 @ 1.90
bedzie easy. W poprzednich 2 meczach ponad 200 pkt rzucali.

K 0

kropson1988

Gość
Polecam pierwszy set Seongnam Korea Expressway Korea kobiety . Niestety w 1xbet jest poki co zablokowane . Ogolnie mysle , ze tu bedzie jakies 3:0 max 3:1 .
Ok odblkowali wiec 1 set Seongnam Korea Expressway @1,62 1xbet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom