>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
Seoul E-Land - Bucheon 1995 FC over 0.75 HT @ 2.06
Przed chwilą Seoul wybił piłkę z linii bramkowej, mecz zdecydowanie bardziej otwarty niż pozostałe spotkania w K2.

stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
Seoul E-Land - Bucheon 1995 FC over 0.75 HT @ 2.06
Przed chwilą Seoul wybił piłkę z linii bramkowej, mecz zdecydowanie bardziej otwarty niż pozostałe spotkania w K2.
Poszło łatwiej, niż się spodziewałem, ale zupełnie nie w tą stronę - E-Land dwie kontry i 2-0.✅
[2:0] Seoul E Land -VS- Bucheon 1995
Bucheon 1995 [-0.25] @ 0.95 HK
Podwójna stawka, zupełnie niezasłużone prowadzenie E-Landu, Bucheon będzie tutaj jeszcze walczył.

stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
[2:0] Seoul E Land -VS- Bucheon 1995
Bucheon 1995 [-0.25] @ 0.95 HK
Podwójna stawka, zupełnie niezasłużone prowadzenie E-Landu, Bucheon będzie tutaj jeszcze walczył.
Popp na ratunek Bucheonu, 1-2 and counting ;)
Jeśli ktoś jeszcze nie próbował, to nawet teraz warto Bucheon że nie przegra spotkania - Seoul wyszedł na drugą połowę z nastawieniem bardzo defensywnym, to spowoduje, że będą mieli duże problemy, żeby utrzymać te prowadzenie.
No i mamy już 2-2, Jin Chang-Soo trafia głową po rzucie rożnym do bramki Seoulu.
A Bucheon dalej atakuje, przed chwilą poprzeczka uratowała E-Land przed utratą 3 gola.

stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
3-2 Bucheon, wisiało w powietrzu.
Jeonnam Dragons +1 AHC @ 2.13 - przed chwilą nieuznana bramka dla Dragons, Daegu stara się bronić wyniku, co nigdy nie było ich dobrą stroną...
A Bucheon wyjaśnił wszystko strzelając na 4-2.

stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
Jeonbuk over 2.25 @ 2.11
Otwarty mecz, Sangju cały czas próbuje wyrównać, powinno jeszcze wpaść kilka bramek. Przed chwilą Jeonbuk prawie podwyższył na 2-0.
Dla gospodarzy właśnie wszedł na boisko Lopes, powinno być więc jeszcze łatwiej.

tyksiol 3,4K

tyksiol

Użytkownik
Jeonbuk over 2.25 @ 2.11
Otwarty mecz, Sangju cały czas próbuje wyrównać, powinno jeszcze wpaść kilka bramek. Przed chwilą Jeonbuk prawie podwyższył na 2-0.
Dla gospodarzy właśnie wszedł na boisko Lopes, powinno być więc jeszcze łatwiej.
dorzuciłem do tasmy o1.5 ft :p

stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
Kolejna nieuznana bramka dla Jeonnam, tym razem spalony (ale bez powtórki z normalnego kąta nie jestem w stanie powiedzieć, czy słusznie)
Czerwona kartka dla Daegu, może teraz się uda wbić.
No, w końcu 1-1 Jeonnam - do trzech razy sztuka.
dorzuciłem do tasmy o1.5 ft :p
To nie chcesz wiedzieć, jaką sytuację teraz zmarnował Jeonbuk... 5 minut doliczonych do drugiej połowy.
A teraz Song Bum-Keun uratował chyba wygraną dla Jeonbuku, parada godna mistrza.
3-2 Bucheon, wisiało w powietrzu.
Jeonnam Dragons +1 AHC @ 2.13 - przed chwilą nieuznana bramka dla Dragons, Daegu stara się bronić wyniku, co nigdy nie było ich dobrą stroną...
A Bucheon wyjaśnił wszystko strzelając na 4-2.
Jeonnam 1-1 ✅
Jeonbuk over 2.25 @ 2.11
Jeonbuk 1-0 ⛔ - jak pisałem wcześniej, bardzo pechowo - dużo szans niewykorzystanych przez jednych i drugich.
Trzeba się zabrać za przygotowania do świąt, do usłyszenia później.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom