Różnie. Teraz oglądałem Milwaukee na Canal+ i popis Greak freak, czekam na mecz, ale nie wiem, czy dam rade, ciężki dzień miałem ???? Postaram się chociaż do przerwy. W końcu kasa poszłamoze tak , ale ja rzadko gram kosza ???? a ty ogladasz w nocy NBA czy z rana patrzysz tylko wynik ? ????
Trochę średnie porównanie. Toronto pewne pierwsze miejsce a milwaukee pewne ósme, także to siedzi w głowie jak nie musisz za wszelka cene wygrac. A Pelikany musza. Jak nie zagra love to spokojnie to jest do zrobienia a i jak zagra to rownież możliwe i z pocałowaniem ręki wezmę kurs na NOP, jeszcze jakby zagrał Rondo to juz w ogóle 50-50 mecz moim zdaniemmoze tak , ale ja rzadko gram kosza ???? a ty ogladasz w nocy NBA czy z rana patrzysz tylko wynik ? ????
lipa czekamy na NBAStrongest 1x 2,93 za drobne
Optic (-3,5) - Complexity (2 mapa) @1,85
moze ci wejdzie jeszcze z 7 minut chyba ???? mowilem , zeby nie grac tego lub grac Nacionallipa czekamy na NBA
A kto to Rondo? Sorry, ale jego czas dawno minąłTrochę średnie porównanie. Toronto pewne pierwsze miejsce a milwaukee pewne ósme, także to siedzi w głowie jak nie musisz za wszelka cene wygrac. A Pelikany musza. Jak nie zagra love to spokojnie to jest do zrobienia a i jak zagra to rownież możliwe i z pocałowaniem ręki wezmę kurs na NOP, jeszcze jakby zagrał Rondo to juz w ogóle 50-50 mecz moim zdaniem
E; odpowiedziałem na zły komentarz Sorka XD
Zagra i love i rondo.
Pelicans @2.6
Na pewno duzo bardziej istotny i mający wpływ na rozgrywkę zawodnik niz jr smith czy korver. Nie powiem ze bez niego drużyna nie istnieje, bo wiadomo ze pierwsze skrzypce należą do AD i Boogiego, ale zaraz za nimi są holiday i rondo. Piłka chodzi duzo gorzej gdy nie ma tego zawodnika, natomiast gdy jest NOP gra duzo bardziej finezyjnie. Moze i nie wroci juz do tego poziomu ale zdanie „kto to jest rondo” to juz przesada Imo ;pA kto to Rondo? Sorry, ale jego czas dawno minął
Koleś gra południową i nieźle na tym wychodzi. W tym cholerstwie kluby potrafią mieć napięty grafik.
Wystarczy to kontrolować ????
Właśnie Rondo stracił i akcja zakończyła się wsadem Clevel. 9-4.A kto to Rondo? Sorry, ale jego czas dawno minął
Koleś gra południową i nieźle na tym wychodzi. W tym cholerstwie kluby potrafią mieć napięty grafik.
Wystarczy to kontrolować ????
Bronek za 2+1 i mamy 17-9 ????Właśnie Rondo stracił i akcja zakończyła się wsadem Clevel. 9-4.
Sorry, po Bostonie koleś się nie odnalazł. Nie te tempo, nie te warunki nie....itp
Koleś gaśnie
Phila odskakuje z Atalantą, Clevel musi to wygraćWłaśnie Rondo stracił i akcja zakończyła się wsadem Clevel. 9-4.
Sorry, po Bostonie koleś się nie odnalazł. Nie te tempo, nie te warunki nie....itp
Koleś gaśnie
Bronek za 2+1 i mamy 17-9 ????
Ocenianie zawodnika po jednej akcji XDWłaśnie Rondo stracił i akcja zakończyła się wsadem Clevel. 9-4.
Koleś gaśnie
Bronek za 2+1 i mamy 17-9 ????
Phila odskakuje z Atalantą, Clevel musi to wygrać
Nie jest już graczem, który zadecyduje o meczu... taka prawda.Ocenianie zawodnika po jednej akcji XD
Love 0/4, i na koniec kwarty mamy 29-29. Bez sensu gadanie. Oceniajmy po ewentualnie przed meczem a nie w trakcie gdzie wszystko jak w kalejdoskopie i raz jedna drużyna na fali raz druga. Będę bronił zawodnika, bo uważam ze mu umniejszasz ????