przy 5/4 przestraszyła się, że wyciągnie..Arrubarrena @ 9
7 meczowych obroniła, z 5/0 , 5/3
Wszystko zależy od tego czy gra Dame czy nie :/Portland, nikt dzis nie gra ? ????
Najlepszy mecz o najgorszej porze...
Tomek , masz na oku jakies cornery w Brazylii dzis , bo wspominales niedawno , ze tam duzo zawsze jest ? ????Portland, nikt dzis nie gra ? ????
Najlepszy mecz o najgorszej porze...
No wlasnie pobralem teraz na live w meczu Oeste, powyzej 8, do 35 minuty nie bylo kornera i można bylo fajne kursy lapac, jak szybko bramki nie strzelą to powinni zrobic.Tomek , masz na oku jakies cornery w Brazylii dzis , bo wspominales niedawno , ze tam duzo zawsze jest ? ????
nie tylko 365 - azjatyckie daja tezNo wlasnie pobralem teraz na live w meczu Oeste, powyzej 8, do 35 minuty nie bylo kornera i można bylo fajne kursy lapac, jak szybko bramki nie strzelą to powinni zrobic.
Nie podaje,tu, bo ludzie pisali,ze tylko 365 daje kornery w tej lidze...
E: hehe wlasnie strzelili ????
Pelicans i Sota, kurs 2,10.
Co myślicie ?
Bez Holidaya 1,25 to jakiś śmieszny żart. Davis tam ich zdominuje w pomalowanym ale czy to wystarczy to nie wiem.Pelicans
Pytam,bo im nie ufam ????Bez Holidaya 1,25 to jakiś śmieszny żart. Davis tam ich zdominuje w pomalowanym ale czy to wystarczy to nie wiem.
Pelicans
Raptors
over 219,5 Twolves - Clippers
AKO 2.30
kurde a chciałem jakieś player bety wykombinować na ORL - TOR a to jużteraz grają
na szybko Valanciunas over 14,5 @ 1.85
wow, 6 pkt w 4 minuty, 8 w pierwszej kwarcie i zakończył mecz z 9 ???? ale chociaz zdjeli go to ugrali mecz
BRAWO MELO, BRAWO OKC XDDDDDDDMelo under 15,5 @ 2.10
Lou Williams over 22,5 @ 1.90
Wiggins over 21,5 @ 2
under 208,5 Celtics - Thunder @ 1.86
Clippers @ 2.40
Steven Adams o13.5 @2.0
Okc -3.5 + NOP -2.5 @2.41
Wybralem 2 mecze xD zgadnij ktore xDDDBRAWO MELO, BRAWO OKC XDDDDDDD
Poniżej 54,5 4kwarta utah-atlanta @1.82
OklahomaDetroitOklahoma+Detroit @2.13
Minnesota+Houston @2.23
Toronto -5.5+Pelicans -4.5 @2.04