marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
weszło ????Paris-Levallois @2,48
weszło ????Paris-Levallois @2,48
Przecież to śmierdzi na kilometr. Tennis jak zawsze czyściutki sport ????co ten Hemery odstawia ? jaki już był kurs na Kudle ?
Powtórka z Peliwo- Berretini z wczoraj. Niestety nie śledziłem. Wielki gracz znowu miał nosa!Kudla-Hemery
Miałem pograne na Hemerego +1,5 seta i jak Kudla przelamal na 3:2 w drugim to był kurs na Hemerego 35 zl - od tego momentu szybki zjazd do bazy i z 6:4 4:2 zrobiło sie 4:6, 2:5
Tenis ????
Następna bramka Stenhousemuir 2,0
3-0 3 tercja3-0 graja jeszce over 2,5
handi narazie i tak zostanie do końca
Zastanawiam się nad 3 tercje
3 tercja over 2,5 1.61
-2,5 2.18
I na tyle koniec na live
jak w masło
Forest Green Strzeli
@2.56
nie weszło ????Real (basket) @1,97
(26-24,25-23,27-25) Dzisiaj jednak bez Boyer ale zespół z Francji zagrał mimo porażki w trzech setach kapitalny mecz i seta mogli spokojnie ugrać brakło szczęscia.Napisał -> Gliwiczanin
Na dzisiaj podam jeszcze jeden typ ,ponieważ ten mecz mnie bardzo zainteresował. Widzę że kursy nie spadły ,aż tak bardzo jak się spodziewałem więc warto pograć w stronę zespołu francuskiego.
Chaumont (Handicap +2.5 seta) @1.70 Totolotek
Tutaj ten typ gram grubiej. Prawdopodobnie zagra Boyer najlepszy gracz Chaumontu wiec bedzie ciekawie. Nie wierze ze zespół francuski przegra ten mecz gładko w trzech setach rownież polecam. Trzymajcie się.
Morecambe __Colchester btts @4.30
Over 1.5 @2.65
Ja dla zasady próbuję 3-0, chociaż uwalało mnie Trentino w tym sezonie nie raz, płasko bez szaleństw.