To jest na takiej zasadzie jak np. w naszej superlidze, spaść teoretycznie nie można bo są kontrakty, ale jeżeli ktoś obniża poziom, to wtedy jak wiadomo spać może. Porównałbym też to do Plusligi w siatkę u nas.myslałem ze tam sie z ligi nie spada , w jaki sposób mozna z tej ligi spaść ?
z tego co widze na wynikach w zeszłym roku alisa ufa zajeła ostatnie miejsce w grze o 9-11 miejsce i niema potem zadnego meczu barazowego według wyników.ocm z góry dzieki za odpowiedź
W 9 nie da rady strzelić ????Amkar Perm __Tula btts
@2.80
To już strzelili????
5:0Chińska Super Liga, pierwsza połowa przespana, ale Alan wszedł na drugą to myślę że z czystym sumieniem można pograć jedynkę, ewentualnie za drobne jakieś -1
Nie namawiaj ludzi do przestępstwa ???? ????Nie lepiej dać se spokój z polskimi bukami?
Pamiętam czerwiec tamtego roku jak 90% forum zarzekało się że u polskich grać nie będzie. W tej chwili podejrzewam że te same 90 % sponsoruje STS Totolotka czy inne badziewie
Ja się zawziąłem i nie grałem... do tamtej kolejki, kiedy przelałem zawrotne 20zł na konto STSNie namawiaj ludzi do przestępstwa ???? ????
No tak tylko gdzie grać, 365 to było cudo. Ja gram na 1xbet ale wiadomo jak z tymtjestt
Al Suweik @3.22