myslałem ze tam sie z ligi nie spada , w jaki sposób mozna z tej ligi spaść ?
z tego co widze na wynikach w zeszłym roku alisa ufa zajeła ostatnie miejsce w grze o 9-11 miejsce i niema potem zadnego meczu barazowego według wyników.ocm z góry dzieki za odpowiedź
To jest na takiej zasadzie jak np. w naszej superlidze, spaść teoretycznie nie można bo są kontrakty, ale jeżeli ktoś obniża poziom, to wtedy jak wiadomo spać może. Porównałbym też to do Plusligi w siatkę u nas.
Nie lepiej dać se spokój z polskimi bukami?
Pamiętam czerwiec tamtego roku jak 90% forum zarzekało się że u polskich grać nie będzie. W tej chwili podejrzewam że te same 90 % sponsoruje STS Totolotka czy inne badziewie
Chińska Super Liga, pierwsza połowa przespana, ale Alan wszedł na drugą to myślę że z czystym sumieniem można pograć jedynkę, ewentualnie za drobne jakieś -1
5:0
nie zdążyłem -1 pograć, bo w czasie puszczania zakładu pierwszy gol padł, ale poszło Guang-2 przy 1:0 i potem jeszcze Guang -4 przy 3:0, jest gitara
Nie lepiej dać se spokój z polskimi bukami?
Pamiętam czerwiec tamtego roku jak 90% forum zarzekało się że u polskich grać nie będzie. W tej chwili podejrzewam że te same 90 % sponsoruje STS Totolotka czy inne badziewie
mark joyce mój snookerowy idol od 4 frejmu meczu z wilsonem ???? ???? tak frajerskiego przegranego frejma to już nie widziałem od paru lat. kto oglądał to nie zaprzeczy.
amator by się tak nie zachował jak on. zamiast 2:2 szybkie 4:1 się szykuje
Ja się zawziąłem i nie grałem... do tamtej kolejki, kiedy przelałem zawrotne 20zł na konto STS
A Leicester utopiło fajny kupon.
Do sedna, co myślicie o takim czymś:
Wisła+Schalke+over 2.5 w Zabrzu