To jest na takiej zasadzie jak np. w naszej superlidze, spaść teoretycznie nie można bo są kontrakty, ale jeżeli ktoś obniża poziom, to wtedy jak wiadomo spać może. Porównałbym też to do Plusligi w siatkę u nas.myslałem ze tam sie z ligi nie spada , w jaki sposób mozna z tej ligi spaść ?
z tego co widze na wynikach w zeszłym roku alisa ufa zajeła ostatnie miejsce w grze o 9-11 miejsce i niema potem zadnego meczu barazowego według wyników.ocm z góry dzieki za odpowiedź
W 9 nie da rady strzelić ????Amkar Perm __Tula btts
@2.80
To już strzelili????
5:0Chińska Super Liga, pierwsza połowa przespana, ale Alan wszedł na drugą to myślę że z czystym sumieniem można pograć jedynkę, ewentualnie za drobne jakieś -1
Nie namawiaj ludzi do przestępstwa ???? ????Nie lepiej dać se spokój z polskimi bukami?
Pamiętam czerwiec tamtego roku jak 90% forum zarzekało się że u polskich grać nie będzie. W tej chwili podejrzewam że te same 90 % sponsoruje STS Totolotka czy inne badziewie
Ja się zawziąłem i nie grałem... do tamtej kolejki, kiedy przelałem zawrotne 20zł na konto STSNie namawiaj ludzi do przestępstwa ???? ????