Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nie miał ktoś problemów z zakładami w forbecie? 2 razy dzisiaj zagrałem over, w podsumowaniu był over, a wchodzę w historię i jest under. Jeszcze w pierwszy błąd uwierzyłem że mogłem się pomylić, ale 2 razy? Nie zdarzyło mi się to od 10 lat a tylko wpłaciłem to forbeta i 2 razy takie jajka :>
Ogólnie brak czasu, niestety, jak już, to jestem "u siebie" w dziale "kangurskim". A czasami mi się "tu" po prostu nie podoba - pyskówki itp. ???? Pzdr
Edit Fajnie, że w Arnhem sobie nie żałują ????
3-2
Po dlugim czasie obejrzalem Mewy w akcji i jestem pod wrazeniem jak oni potrafią przedłużać grę ???? Kanonierzy przez 20 min od postawienia pokazali hmmmm wielkie gówno, pod presją zesrali sie w gacie, co za przewidywalny football. Kto oglądał niedawno Milan w akcji i dzisiaj Arsenal - niech sie wypowie! ???? Jesli Makarony so dobre to chyba warto w azjana -1
Barcelona over 9,5 korka @2.2
EDIT: Jeszcze 3, chyba ktoś pijany wystawił taką linię
EDIT 2: Atletico samo się neutralizuje w ataku, jeżeli coś wbiją to będę w ciężkim szoku.