lamora365
Użytkownik
Pogralem over 199 za 3.20 ????dziekiza infoNa Filipiach 67pkt w 3 kwarcie, jajebie ????
Pogralem over 199 za 3.20 ????dziekiza infoNa Filipiach 67pkt w 3 kwarcie, jajebie ????
i po minucie ????PAOK strzeli do HT @4,8
Niech Dziadka Wengera trzymają dłużej. ???? ????15 sekund sie spoznilem z overem 1.5 dla Brighton ale Kanonierzy zjeżdżają
Nie ma takiej szansy by go zwolnili przed koncem sezonu. On jest w klubie od 20 lat. Nadal maja EL i szanse na awans to CL w przyszlym sezonie. Nie potraktuja go jak jakiegos przyblede co trenuje ich sezon badz dwa. To jest jednak legenda Arsenalu czy sie to podoba ludziom czy nie.Po ostatnich wynikach i dzisiejszej "prawdopodobnej" porazce Wenger moze nie doczekac meczu z Milanem...
Jakie maja szanse na CL..? Chyba nie masz na mysli ligi...A czy wygraja LE to w to tez watpie...Ale co prawda co prawda trzymaja sie Wengera kurczowo juz tyle lat...
Regensburg i Bielefeld strzelą
Ako @3.80
Szanse (marne bo marne) maja przez EL. Do tego chodza sluchy, ze Arsenal chca sie dogadac z Lowem ktory ma przejac Arsenal. Taka wymiana, czy jakakolwiek wymiana na nowego trenera ma sens po sezonie. Teraz oddaliby zespol w rece jakiegos asystenta trenera a nadal maja o co grac. Wiekszosc managerow ktorzy sie przewijaja w spekulacjach do przejecia Arsenalu maja prace w innych klubach. Tak czy inaczej, Arsenal jeszcze moze dzisiaj wygrac, choc w obronie graja koszmarnie ????
Jastrzebski 1.80
Zlapali kontakt,tak wiec zobaczymy moze jeszcze odrobia ????Szanse (marne bo marne) maja przez EL. Do tego chodza sluchy, ze Arsenal chca sie dogadac z Lowem ktory ma przejac Arsenal. Taka wymiana, czy jakakolwiek wymiana na nowego trenera ma sens po sezonie. Teraz oddaliby zespol w rece jakiegos asystenta trenera a nadal maja o co grac. Wiekszosc managerow ktorzy sie przewijaja w spekulacjach do przejecia Arsenalu maja prace w innych klubach. Tak czy inaczej, Arsenal jeszcze moze dzisiaj wygrac, choc w obronie graja koszmarnie ????
Ja pogralem. Na Lecha to sie chyba zmobilizuja, szczegolnie po kompromitacji z Jaga.wjezdza ktos na Legie dzisiaj
mnie tez korci bo kurs rzedu 2.40Ja pogralem. Na Lecha to sie chyba zmobilizuja, szczegolnie po kompromitacji z Jaga.