Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Jak te 5 kartek siądzie to sie mega zdziwię. Nic sie w tym meczu nie dzieje, nawet walki 0. Nie wiem z czego tego pierwsze dwie karteczki były. Obawiam sie ze bez gola dla którejs ze stron moze byc cieżko
Ja też, niestety nie mogę, ale Panata, w ostatnich meczacg mnie nie przekonuje.
Poważnie się w ostatnich tygodniach wzmocnili....
Dla mnie to był mecz 50/50 dlatego pogralem hcp.
Róznie tu może być, pana potrafi wygrywać koncówki.
Jak te 5 kartek siądzie to sie mega zdziwię. Nic sie w tym meczu nie dzieje, nawet walki 0. Nie wiem z czego tego pierwsze dwie karteczki były. Obawiam sie ze bez gola dla którejs ze stron moze byc cieżko
Derby Aten klasycznie z tajemniczą historią - jeśli Panata pokryje handi w dogrywce to bukmacher zyska najwięcej, aż jestem ciekaw ????
Osobiście nie grałem, ale śledzę