>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Kinguin - Pride @1,8
Niby są mixem, ale z Pride mogą spokojnie powalczyć szczególnie na LAN&#39;ie. Pride już w meczu z pompą miało duże problemy, tutaj też nie będzie im łatwo.
✅✅
Było łatwo i to nawet bardzo dla Kinguin. Aż przypomniały się stare czasy ESC i mecz z Nipem na dreamhacku - skany minisa, super powrót do meczu i pamiętna pauza szwedów. Szkoda tamtego składu, mieli super potencjał.:oops::oops:

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Wczoraj faze na cache minus dzis znowu faze na cache minus teraz liquid z NIP na Mirage, wszystkie te mapy miały byc takie gładkie i w ogóle, jak tu sie nie denerwować ???? chyba trzeba zacząć grac na opak

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Ok, overpass pick NIP&#39;u, Mirage liquid.
Strasznie dziwi mnie, że Liquid nie wzięło Inferno na którym prezentuje się super, a do NIP&#39;u cały czas tam nie
2 mapa - Liquid @1,75
kursy z Unibet
⛔⛔
3 mapa - Liquid @1,75 za podwójną stawkę.
Tak jak mówiłem byłem zdziwiony, że nie wzięli Inferno jako swój pick, na szczęście jest on jak decider. Dla mnie Liquid to bierze, o wiele bardziej mnie przekonują w tym turnieju na tej mapie.

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
jakiś link do meczu naszej Ekstraklasy się znajdzie, bo ja szukam i nic
Ściągnij sobie dodatek do Chrome&#39;a &quot;Just Proxy VPN&quot;, uruchom VPN np. z Londynu, potem tu: x2yclwl i oglądasz w świetnej jakości za darmo ;) Ten program pozwala na godzinę próbnego czasu, ale po tym upływie po prostu wyłącza się i jesteś z powrotem na normalnym ip, ale jeśli nie odświeżysz strony dailymotion, to stream będzie cały czas szedł ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom