Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kinguin - Pride @1,8
Niby są mixem, ale z Pride mogą spokojnie powalczyć szczególnie na LAN'ie. Pride już w meczu z pompą miało duże problemy, tutaj też nie będzie im łatwo.
Było łatwo i to nawet bardzo dla Kinguin. Aż przypomniały się stare czasy ESC i mecz z Nipem na dreamhacku - skany minisa, super powrót do meczu i pamiętna pauza szwedów. Szkoda tamtego składu, mieli super potencjał.
Wczoraj faze na cache minus dzis znowu faze na cache minus teraz liquid z NIP na Mirage, wszystkie te mapy miały byc takie gładkie i w ogóle, jak tu sie nie denerwować ???? chyba trzeba zacząć grac na opak
Ok, overpass pick NIP'u, Mirage liquid.
Strasznie dziwi mnie, że Liquid nie wzięło Inferno na którym prezentuje się super, a do NIP'u cały czas tam nie
2 mapa - Liquid @1,75
kursy z Unibet
3 mapa - Liquid @1,75 za podwójną stawkę.
Tak jak mówiłem byłem zdziwiony, że nie wzięli Inferno jako swój pick, na szczęście jest on jak decider. Dla mnie Liquid to bierze, o wiele bardziej mnie przekonują w tym turnieju na tej mapie.
Ściągnij sobie dodatek do Chrome'a "Just Proxy VPN", uruchom VPN np. z Londynu, potem tu: x2yclwl i oglądasz w świetnej jakości za darmo Ten program pozwala na godzinę próbnego czasu, ale po tym upływie po prostu wyłącza się i jesteś z powrotem na normalnym ip, ale jeśli nie odświeżysz strony dailymotion, to stream będzie cały czas szedł