Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Hołowczyk przekroczył prędkość w zabudowanym, prawko zabrane, wielka mi afera, a mało to takich przypadków. Pierd....wszędzie o tym, aż do zrzygania....radio, tv, net....
W życiu bym nie pomyślał że po tak gładko wygranym overpassie będą mieć problemy na cache'u. A teraz przed ostatnią mapą to nie wiadomo co siedzi w głowach jednych i drugich.
A co myślicie o overku rundowym na tej 3 mapie? Fortuna ma na live linie 26.5 (@1.80) 28.5 (@2.92) i może w ogóle dogrywka (@5.96) ? Zwłaszcza ten ostatni kurs mnie kusi - prawie 6 na dogrywkę na 3 mapie która nie jest IMHO wcale taka nieprawdopodobna po tym co widziałem do tej pory.