verno
Znawca - Hokej
odpuscili.Benfica Macau - Alfandega
over 10
@2.01
Co tam się dzieje ????
Kedah gol @1.77
1-6 EZ
odpuscili.Benfica Macau - Alfandega
over 10
@2.01
Co tam się dzieje ????
Kedah gol @1.77
1-6 EZ
Bez formy czy bez głowy, oto jest pytanie ????Czytam na forum, że ten Pouille bez formy, na farcie jedzie, a właśnie goli kolejnego leszcza...
CLoud9 - Faze
over 26.5
@1.80
Jedyny bet na tą mapę chyba
C9 - Faze over 26,5 @1,8
Wygranej się nie podejmuje po tym co zobaczyłem.
takiego frajerstwa jak w wykonaniu faze to ja dawno nie widziałem i pewnie długo nie zobaczę
Wyjaśnicie o co chodzi bo zerkałem tylko na wynik a widzę że ciekawie się robi ????
E: Zgłosili problem po fragu dopiero? Ładne jaja.
C9 grało eko. Na shifcie weszli sobie długą do łącznika, zabijając w międzyczasie Guardiana przy bibliotece/małym piachu który był afk (jakiś problem techniczny) i C9 wygrało tę rundę. Z tego co słyszałem (chociaż jestem na telefonie i pewności nie mam, niech ktoś potwierdzi ewentualnie) frag został zdobyty przed tym, jak do końca rundy została ponad minuta i dlatego zostanie ona powtórzona (dokładnie było 1.01), gdyby było poniżej minuty nie byłoby powtórki rundy.Wyjaśnicie o co chodzi bo zerkałem tylko na wynik a widzę że ciekawie się robi ????
Ok, dzięki za poprawienie bo tak jak mówiłem nie byłem pewny.Nie problem techniczny, tylko Guardian wcisnal alt+tab i zminimalizowala mu sie gra, moim zdanie nie powinno byc powtorki, to byl jego blad.
Jego błąd jeśli zginął w tym czasie, inna kwestia czy mógł od razu wrócić do gierki?Nie problem techniczny, tylko Guardian wcisnal alt+tab i zminimalizowala mu sie gra, moim zdanie nie powinno byc powtorki, to byl jego blad.
W CSie trwa to kilkanascie sekund zanim gra sie zmaksymalizuje. Teraz komentatorzy mowia, ze to C9 sie zgodzilo na powtorke.Jego błąd jeśli zginął w tym czasie, inna kwestia czy mógł od razu wrócić do gierki?
głupi to ma zawsze szczęście ????
Nie wiem skąd masz to info, kwestia komputera, mi to zajmowało np 2 sekundy, tutaj mają kompy z NASA więc się zastanawiam czy zginął akurat w tej sekundzie co kliknął alt tab czy zamuliło i musiał czekać.W CSie trwa to kilkanascie sekund zanim gra sie zmaksymalizuje. Teraz komentatorzy mowia, ze to C9 sie zgodzilo na powtorke.
U mnie to dużo zależy -> przy ustawieniu fullscreen trochę to trwa, przy fullscreen windowed jest rzeczywiście chwila. Ale ja nie mam jakiegoś ekstra komputera może to dlategoNie wiem skąd masz to info, kwestia komputera, mi to zajmowało np 2 sekundy, tutaj mają kompy z NASA więc się zastanawiam czy zginął akurat w tej sekundzie co kliknął alt tab czy zamuliło i musiał czekać.
a nie czasem over 3,5 ?Al- Ittihad - Al-Riffa
over 2.5
@1.81
Gram w Csa i u mnie i znajomych tyle to trwa (10-15sec) na dobrych komputerach. Kiedy ostatnio grales w CS? bo to sie zmienilo z ostatnimi aktualizacjami.Nie wiem skąd masz to info, kwestia komputera, mi to zajmowało np 2 sekundy, tutaj mają kompy z NASA więc się zastanawiam czy zginął akurat w tej sekundzie co kliknął alt tab czy zamuliło i musiał czekać.
Ponad pół roku temu, jeśli to rzeczywiście jest tak "odgórnie" nałożone to zwracam honor.Gram w Csa i u mnie i znajomych tyle to trwa (10-15sec) na dobrych komputerach. Kiedy ostatnio grales w CS? bo to sie zmienilo z ostatnimi aktualizacjami.
Ewentualnie to co kolega wyzej napisal moze miec znaczenie.