Księguje 5 mint przed końcem a co się będe ???? wynik był znany chyba przed meczem patrząc co te skośne robią heheDongbu ma chyba dzisiaj wtopić planowo więc gram Sakers @1,80 powinno być easy
Sevilla z Bilbao, trochę bym się bałjedyny kupon na dziś:
Ako: 3.71
Sevilla
Nimes
Istanbul BBSK
Slabe mecze dzisiaj. Dla mnie tylko Leicester @ 1,91 warty gry..reszta albo niepewna albo kursy za niskie by grac.Kiks LFC
Chyba Wszystkim się znudziło, kiedyś temat Premier League żył pełną.... teraz nie dzieje się tam. Było kiedyś tam kotów i co ciekawego każdy nie spinał się tylko rzucał swój punkt widzenia i czasem albo Cię przekonał albo tak dostałeś do myślenia,że najzwyczajniej dane spotkanie odpuszczałeś
Wiem ze się szarpiesz w dziale angielskiej. Ja się czasem udzielam ale raczej od święta. Nie mam czasu no i to szamotanie się z gnieciuchamiWiem, że w tym dziale wypowiadają sie ogarnieci typerzy. Powiedzcie mi, czy Wy kiedys udzielaliscie sie w dzialach tematycznych, ale przestaliscie, bo szkoda nerwów??? Ludzie nie doceniają czasu innych, czy to tylko teraźniejsze pokolenie gówniarzy???
Sewilla drużyna własnego boiska . Za mało wygrali u siebie. Bilbao to leszcze wyjazdowe. Przeciwnik Nimes czas na wpierdziel na wyjeździe z dobrym Nimes. Turcy czas na wygraną u siebie. Wszyscy gospodarze umiejętności i stadion po ich stronie.Sevilla z Bilbao, trochę bym się bał
Nimes to pewny kandydat do awansu ale Paris FC na wyjeździe nieźle sobie radzi ostatnio
a w Turcji powinno być 1 raczej pewna
Southampton ?Slabe mecze dzisiaj. Dla mnie tylko Leicester @ 1,91 warty gry..reszta albo niepewna albo kursy za niskie by grac.
1:0CSKA _Jekaterinburg btts
@2.82