Avai (+0.5) @1,76
ja to samo... jeszcze bylo info o jakiejs kontuzji Errani, ze niby odwolala swoj trening wczorajAhn 3-0 40-15* ... Zagralem grubo jej win, bo wyglądała 10x lepiej i od tego momentu ugrała 1 gema a Errani 10... Masakra jaki pech. 4-6 0-6
Wlasnie spaceruje londynskimi ulicami, troche wieje, 2 cm sniegu i -3 stopnie. Na jutro zapowiadają podobnie, takze powinni grac. Kurde tylko martwią mnie te bttsy, ktore widze w tej kolejce, czy taka pogoda spowoduje undery?w Irlandii mecze przełożone w Anglii bardzo możliwe ze będzie tak samo jest dramat ze śniegiem
Portland @2,07
czyli "pewniak", który tak wyśmiewałeś wcześniej, o jak mi przykro....Ahn 3-0 40-15* ... Zagralem grubo jej win, bo wyglądała 10x lepiej i od tego momentu ugrała 1 gema a Errani 10... Masakra jaki pech. 4-6 0-6
Tico na mistrza ????Barcelona tez dala ciala dzisiaj...
Beda wygrywac kazdy mecz ? Watpie
Jaga spadła z 2,15 na 1,7 mam nadzieję że nie odkladaliscie grubaska na ostatnią chwilę.
Ja też wątpię, ale pograłem grubo po 2,15 a teraz jest 1,7 ja tam jestem zadowolonyBeda wygrywac kazdy mecz ? Watpie
Wygrał 9 turniejów 5 finałów Numer 4 swego czasu w rankingu 10 mln zarobionych na kortach i dopiero ma 24 lat.Ale ten Thiem to mentalna pizdeczka. On nigdy nic nie osiagnie przez swoja glowe. 3x prowadzil w tb i przegral z ledwo stojacym DP bo za kazdym razem robil banalny blad
Odpuść sobie granie polskiej ligi za duże pieniądze. Lechia cienka ale musi zacząć punktować a Zagłębie też nie przekonuje. Robią to samo co w tamtym roku start ligi dobry a potem coraz gorzej i spadek do drugiej ósemki.Dziś Gladbach i Zagłebie raczej , tylko nie wiem w jakiej kombinacji jeszcze, może Monaco....
???? jeeeeeest , szybko załatwili sprawę.dzięki, nadal się zastanawiam, ale na pewno stawka dziś delikatna po wczorajszym Lyonie....
W Melbourne over 2.5 @1.80 sobie zagrałem